Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

Sekretesspolicy MatchMedia BV

Personuppgifter d.v.s. integritetskänsliga data behandlas i vår webbutik. MatchMedia BV anser att en noggrann hantering av personuppgifter är av stor vikt. Personuppgifter behandlas därför omsorgsfullt och med hög säkerhet..

I vår bearbetning följer vi kraven i Dataskyddsförordningen. Det betyder bland annat att:

  • vi anger tydligt med vilka syften vi behandlar personuppgifter. Vi gör detta i denna sekretesspolicy;
  • vi begränsar vår insamling av personuppgifter till endast de personuppgifter som är nödvändiga för lagenliga ändamål;
  • vi ber dig först om ditt uttryckliga tillstånd till att behandla dina personuppgifter i de fall där ditt tillstånd krävs;
  • vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och ställer även krav på de samarbetsparters som behandlar personuppgifter i uppdrag av oss;
  • vi respekterar din rätt till att på din begäran kunna granska, korrigera eller ta bort dina personuppgifter.

 

MatchMedia BV är den ansvarige för databehandlingen. I denna sekretesspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi samlar in och använder samt för vilka ändamål. Vi rekommenderar dig att läsa detta noggrant.

Denna sekretesspolicy har anpassats op 11-04-2018 17:34:00.

 

Användning av personuppgifter

När vi använder vår webbutik får vi viss information av dig. Det kan vara personuppgifter. Vi behåller och använder endast de personuppgifter som tillhandahålls av dig direkt, i samband med den tjänst du begär, eller de där det är uppenbart att de tillhandahålls till oss för behandling.

Vi använder följande uppgifter för de ändamål som nämns i denna sekretesspolicy:

  • Namn och adressuppgifter
  • E-postadress
  • Betalningsuppgifter
  • Kön
  • Ditt användarnamn
  • Ditt (profil)foto
  • Födelsedatum
  • IP-adress
  • Sexuell preferens

Registrering

I vissa delar av vår webbutik måste du först registrera dig. Efter registrering lagrar vi de personuppgifter du har angett via det användarnamn du valt. Vi behåller dessa uppgifter så att du inte behöver ange den varje gång och så att vi kan kontakta dig i samband med genomförandet av avtalet.

Vi vidarebefordrar inte uppgifter som är kopplade till ditt användarnamn till tredje part, om detta inte är nödvändigt i samband med genomförandet av den överenskommelse som du gör med oss eller om det är juridiskt nödvändigt. Vid misstanke om bedrägeri eller missbruk av vår webbutik kan vi överlämna personuppgifter till behörig myndighet.

 

Tillgång portal

Med vår portal kan du få tillgång till en förvaltningsmiljö för att ställa in, uppge och ändra dina uppgifter.

 

Hantering av ordern

När du beställer hos oss använder vi dina personuppgifter för behandling av ordern. Om det behövs för korrekt bearbetning kan vi även ge dina personuppgifter till tredje part. Du kan läsa mer om detta senare i denna sekretesspolicy.

 

Välja en prenumeration

Via 50plusmatch.se kan du välja en betald prenumeration. För detta ändamål ber vi dig om den information som krävs för betalningen. Dessa uppgifter används inte för andra ändamål.

 

Annons

Vi kan förutom via information på vår hemsida också informera dig om våra nya produkter och tjänster: via e-post.

 

Kontaktformulär och nyhetsbrev

Vi erbjuder via vår webbutik möjlighet att ställa frågor från ett kontaktformulär, där du ombeds fylla i olika uppgifter för att kunna besvara din fråga. Du väljer själv vilken information du uppger. Den information som du skickar till oss kommer att behållas så länge det som framgår i formuläret eller innehållet i ditt e-mail är nödvändigt för fullständigt svar och behandling.

Vi erbjuder ett nyhetsbrev som vi vill informera berörda parter om våra produkter och/eller tjänster. Varje nyhetsbrev innehåller en länk som du kan avregistrera dig ifrån. Din e- postadress läggs automatiskt till i listan på abonnenter.

 

App Store

Appen som tillhandahåller tjänsten har laddats ner via en appbutik från en tredje part. Vi har inget inflytande på vilka personuppgifter respektive leverantör bearbetar och för vilket ändamål. Vi rekommenderar att du läser aktuella sekretessutlåtanden från relevanta leverantörer.

 

Publikation

När du använder vår webbutik publiceras följande information så att de är synliga på internet för alla, med undantag för sökmotorer:

  • ditt kön
  • ditt födelsedatum
  • ditt (profil)foto
  • annan information ger dig själv

 

Denna publicering skyddas dock från sökmotorer. Du väljer vilken information du publicerar. Det är möjligt att du kan bli funnen med dessa uppgifter.

 

Annonser

Vår webbutik visar annonser.

 

Tillhandahållande till tredje part

Vi kan vidarebefordra dina uppgifter till våra partners. Dessa partner är involverade i genomförandet av avtalet. Dessa partner är (även) baserade utanför EU. Vi har ett strikt avtal med dem för att fullgöra de europeiska reglerna om integritet. Vi ber därför separat om ditt uttryckliga tillstånd innan de får dina uppgifter.

Knappar till sociala medier ingår i vår webbutik. Administratörer hos dessa tjänster samlar in dina personuppgifter.

 

Kakor

Kakor används i vår webbutik. Kakor placeras också via tredje part som vi aktiverar.

När du besöker vår webbutik för första gången visas ett meddelande där vi förklarar varför vi använder kakor. Din vidare användning av vår webbutik uppfattar vi som ditt medgivande till denna användning av kakor.

Du kan själv välja att avaktivera kakor i din webbläsare. Tänk på att det kan förekomma att vår webbplats då inte längre fungerar optimalt.

Vi har träffat avtal med tredje parter som tillämpar kakor om användningen av kakor och applikationer. Vi har emellertid inte fullständig kontroll över vad applikationernas leverantörer gör med kakorna när de läser dem. För mer information om applikationerna och hur de hanterar kakor, se dessa parters egna sekretessdirektiv (notera att de kan ändras regelbundet).

 

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att hålla reda på hur besökare använder vår webbutik. Vi har tecknat ett processoravtal med Google för att komma överens om hanteringen av våra data. Dessutom har vi inte tillåtit Google att använda den erhållna Analytics- informationen för andra Google-tjänster, och slutligen anonymiserar vi IP-adresserna.

 

Säkerhetsskydd

Vi vidtar säkerhetsåtgärder för att begränsa missbruk av och obehörig tillgång till personuppgifter. Vi tar i synnerhet följande åtgärder:

  • Tillgång till personuppgifter skyddas av användarnamn och lösenord
  • Vi tar fysiska åtgärder för att skydda tillgången till system där personuppgifter lagras
  • Vi använder säkra anslutningar (Secure Sockets Layer eller SSL) som skyddar all information mellan dig och vår webbplats när du lämnar ut personuppgifter

 

Retentionperioder

De personuppgifter som beskrivs ovan behålls så länge som är nödvändigt för att behandla dina beställningar, inklusive garanti. Vi lagrar sedan data i högst ett år för de statistiska syften som beskrivits. Uppgifterna raderas sedan om det inte finns en lagstadgad skyldighet som kräver längre lagringsutrymme (t.ex. den sjuåriga skattskyldigheten för betalningsuppgifter).

 

Tredje parts webbsidor

Denna sekretesspolicy gäller inte webbplatser för tredje part som är kopplade med länkar till vår webbutik. Vi kan inte garantera att dessa tredje parter hanterar dina personuppgifter på ett tillförlitligt eller säkert sätt. Vi råder dig att läsa dessa webbplatsers sekretesspolicy innan du använder dem.

 

Ändringar av denna sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy. Det är lämpligt att regelbundet konsultera denna sekretesspolicy så att du är medveten om ändringarna.

 

Visa och ändra dina data

För frågor om vår integritetspolitik eller frågor om tillgång till och ändring av (eller radering av) dina personuppgifter, kan du när som helst kontakta oss via informationen nedan.

Du kan också skicka en begäran om att se, ändra eller ta bort denna data. Du kan också efterfråga en begäran av en dataexport för data som vi med ditt tillstånd använder eller göra ett motiverat uttalande där du begär att vi ska begränsa bruket av dina personuppgifter.

För att förhindra missbruk kan vi be dig att identifiera dig på ett godtagbart sätt. När det gäller tillgång till personuppgifter kopplade till en kaka, måste du skicka en kopia av den aktuella kakan. Du hittar den i din webbläsares inställningar. Om uppgifterna inte är korrekta kan du begära att vi ändrar data eller raderar den.

 

Myndighet dataskydd

Självklart hjälper vi dig gärna om du har klagomål om behandlingen av dina personuppgifter. Enligt integritetslagstiftningen har du också rätt att lämna in ett klagomål hos dataskyddsmyndigheten mot denna behandling av personuppgifter. Du kan kontakta Datainspektionen för detta.

 

Kontaktinfomation

MatchMedia BV
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
The Netherlands
redaction@50plusmatch.se

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se