Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

Integritet

50plusmatch siktar högst mot integriteten för våra medlemmar och besökare. 50plusmatch försäkrar att den personliga informationen vi tar emot blir behandlad försiktigt och konfidentiellt. Informationen vi tar emot i vår databas endast används hos 50plusmatch.

Informationen blir aldrig använd för andra syften och delas aldrig ut till tredje part.

Data of 50plusmatch.se

50plusmatch hanterar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) 1998, samt 2007 (Pul 2.0). The address is:

50plusmatch.se
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
The Netherlands

Kakor (cookies)

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies).

På webbplatsen 50plusmatch används en så kallad sessionskaka och "vanliga" kakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan den vanliga kakan sparas på din dator en längre tid.

Sessionskakan används för din registrering och används för att hålla ordning på ditt besök på websidan.

Vanliga kakor används av vårt statistikverktyg.

Undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Registrering fungerar inte utan kakor.

Behandling av personuppgifter

Här lämnas information om hur 50plusmatch.se behandlar personuppgifter som samlas in genom vår webbplats, 50plusmatch.se.

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person som är i livet. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer och e-postadress. I personuppgiftslagen (PuL) finns bestämmelser om hur personuppgifter får behandlas.

Personuppgiftsansvarig

50plusmatch är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på webbplatsen 50plusmatch.se.

Rätt att begära information

Du har enligt 26 § PuL rätt att en gång per kalenderår begära information om de personuppgifter som behandlas om dig hos PTS, oavsett om dessa samlats in via webbplatsen eller på annat sätt. Om du vill ha sådan information ska du lämna en skriftligt undertecknad begäran till PTS. Begäran ska enligt PuL göras på papper och kan inte skickas med e-post.

IP-nummer

50plusmatch sparar på besökares IP-nummer. Dessa används för besöksstatistiken för webbplatsen samt sparas av säkerhetsskäl.

Om 50plusmatch - Integritet - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se