Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

Medlemsberättelser

Dating hos 50plusmatch fungerar! Här är några av våra medlemmars berättelser om hur de har lyckats finna en partner på 50plusmatch.

"Hej ! Jag har bara betalat för 3 månader. Har träffat en man genom er ,så det är inte aktuellt att vara kvar . Tack för en bra matchning !"

 

En Kvinnas berättelse, 69

 

"Hej!
Jag gick med utan extrema förhoppningar men tänkte att jag skulle testa ett halvår.
Det märkliga är att den första som tog kontakt har jag nu mejlat och chattat med så mycket att jag kliver av som medlem. Vi kanske blir ett par. Om inte går jag med som medlem igen, detta var en utmärkt form för mig.
Medlem i hela fyra dagar "

 

En kvinnas berättelse, 66

 

"Jag har hittat vad jag sökte. En underbar, snäll go man. Vi är otroligt lika och allt känns så enkelt och självklart. Tusen tack 50plus."

 

En Kvinnas berättelse, 54

 

"Lyckligt lottad har jag hittat min partner. Tack för allt"

 

En Mans berättelse, 58

 

"Hej ni, har träffat en jättego kvinna tack går ut nu. Tack för en bra dejtingsajt."

 

En mans berättelse, 60

 "Jag vill bara meddela att ni kan stänga mitt konto då jag sedan en tid funnit en underbar kvinna. Tack för all hjälp med er dating site som är både seriös och fungerar.
"

 

En mans berättelse, 69

 

"Gick med i 50plusmatch för att hitta en manlig god vän i min stad. Det visade sig inte vara så lätt, antingen var svaren ointressanta eller så bodde männen i fel landsända. Var på väg att ge upp när en riktigt bra person dök upp! Vi träffades ganska omgående och det ser lovande ut...
Mitt tips är; ge inte upp - plötsligt händer det!"

 

En kvinnas berättelse, 70

 

"Jag önskar att ni avregisterar mej från denna sida, har träffat en helt underbar kvinna."

 

En mans berättelse, 53

 

"Undrar om jag kan säga upp min profil Har betalt medlemskap fram till sept Har mött kärleken genom er sen 6 v tillbaka Mvh "

 

En kvinnas berättelse, 56

 

"Tack för en trevlig site. Det lyckades! Jag har träffat en mycket trevlig kvinna och där "kemin" stämmer.
Med respekt för henne vill jag inte förlänga mitt medlemsskap.

En förväntansfull vår/sommar går vi in i nu!
Jag önskar er allt väl och tack!"

 

En mans berättelse, 65

 

"* Varför valde ni att internetdejta och hur hittade ni 50plusmatch?
Vi tyckte att det verkade vara ett väldigt bra sätt att kanske kunna träffa en ny livskamrat - att lära känna någon lite först genom att skriva till varandra och sedan också prata i telefonen innan man träffas. Vi upptäckte 50plusmatch när vi sökte på dejtingsajter och tyckte att det kändes bra och seriöst med 50+ och alldeles rätt för oss.

* Vad var det som tilltalade dig i din partner?
X: Det som tilltalade mig först var hennes bild, den gav en speciell känsla, men även det som hon skrev på sin profilsida. När vi sedan pratade i telefonen och träffades så stämde allting så bra, det blev en riktig lyckoträff.
Y: Det som tilltalade mig var sättet han skrev på och att han vågade ge mig en komplimang (som inte var klyschig :) Första gången som vi träffades så slogs jag av att han var så enkel och okomplicerad och att han utstrålade någon slags värme i sitt sätt att vara.

* Hade ni dejtat många gånger eller var det omedelbart mitt i prick?
Vi hade båda två varit på dejt ett par gånger innan, men inte riktigt fått den där rätta känslan. Men när det väcks en nyfikenhet att vilja veta lite mer om den andra personen så är det ofta ett väldigt gott tecken.

* Vad gjorde ni på den första dejten?
På vår första dejt var vi på ett jättemysigt café. Där satt vi väldigt länge och pratade och sedan promenerade vi runt på stan en liten stund. Innan vi skildes åt så hade vi bestämt att vi skulle träffas snart igen.

* Har du några goda råd till andra som internetdejtar?
Att vara sig själv är det viktigaste av allt - det skapar en känsla av att man kan lita på den personen och det gör att man känner sig trygg. Att vara sitt bästa jag räcker mer än väl. Var positiv och våga ge den andra personen en chans att visa vem han eller hon är.

* Vilka är era framtidsplaner?
Vi ser ljust på framtiden, men eftersom vi bor 8 mil ifrån varandra så kan vi bara träffas på helgerna. Det fungerar väldigt bra just nu, vi pratas vid i telefonen varje dag och vi hinner verkligen längta efter varandra. Vi ser fram emot våra helger tillsammans och vi har också varit på en härlig utlandssemester ihop. Kärleken bara växer och man ser mer och mer av varandras fina sidor. Vad som händer längre fram får framtiden utvisa :) Tack 50plusmatch för en jättebra sida, utan er hade våra vägar aldrig korsats!"

 

En kvinnas berättelse, 58

 

"Hej, hur jag fick kontakt med den jag kommer att träffa var att hon skickade en så underbar hälsning till mig strax före Jul och den löd så här: God Jul o Gott Nytt År och ett kärleksfullt nytt år.
Då blev jag så nyfiken att jag svarade på en gång och våra profiler stämde så mycket det går, samt så är vi mycket lika på många plan samt att vi har förlorat våra kära och då är det lättare att förstå varandra.

...och fast man är 67 år så är det som man är 25 år igen
man kan inte tro det, vi hörs varje dag både i mail samt telefon och att vi
redan har bokat en liten buss resa, ser vi båda fram åt i April."

 

En mans berättelse, 67

 

"Fick kontakt med en trevlig man runt jultiden. Vi har träffats och allt stämde mellan oss. Humor,skratt och värme. Framtiden ser väldigt ljus ut. "

 

En kvinnas berättelse, 73

 "Jag tycker att detta är en av de bättre sajterna. Inte en massa fåniga tester som man inte förstår hur de matchas. Och bra folk som är med..."

 

En vinnas berättelse, 60

 

"Hej! Trodde väl aldrig det var möjligt att hitta någon på det här sättet, men det har jag gjort. Jag sökte och fann, kan man säga. Vill härmed säga upp mitt medlemskap här på 50 plus."

 

En kvinnas berättelse, 57

 

"Jag la upp min profil och fick dan därpå brev från en kille i Stenungsund. Jag svarade att jag tyckte han bodde alldeles för långt bort men han skrev så fina brev så jag kunde inte motstå att träffa honom. Samma dag åt vi middag och det stämde så bra! På nyårsafton ska vi förlova oss."

 

En kvinnas berättelse, 59

 

"Aldrig varit ute på en datingsait förut men det har varit trevligt och lyckosamt."

 

En kvinnas berättelse, 59

 

"Jag valde 50 plus match för att jag gärna ville träffa någon nära min egen ålder. På andra mötessidorär det mycket vanligt att män i min ålder vill ha 20 år yngre kvinnor. Detta är lite trist då man blir påmind om att man är för gammal.

Framförallt var det bilden. Jag såg redan där att han hade en känslighet som jag tilltalades av. I personbeskrivningen fanns också några grundvärderingar som jag tilltalades av. Sedan var det chatten.. han hade/har en god och sensitiv kommunikationsförmåga som mig själv.

Efter två fysiska möten över ett dygn vardera började det kännas mitt i prick då menar jag egenskapen som att tycka om samma sorts mat. Uppskattande av fysisk aktivitet oc vistelser i naturen. Människosyn och politiska värderingar kändes också överensstämmande. Sedan tar det förstås tid att bli mer kända med varandra. Men vi är båda två öppna människor som numera uppnått den mognaden att vi också vågar att kasta oss ut i en resa som vi inte riktigt vet vart den ska leda.

Vi träffades över en kopp kaffe som sedan mynnade ut i en långpromenad som sedan slutade i ett restaurangbesök. Första mötet blev 5 timmar långt.

Var här och nu. Känn efter ordentligt. Respektera det du känner. Lyssna mer på hjärtat än huvudet om du klarar att skilja dessa sidor åt. Var genuin i dig själv och stå för det. Svårt att ge råd i denna sak.

Våra framtidsplaner är att tills vidare bara vara i nuet och se vad som händer. Träffas när det fungerar praktiskt och när det känns rätt. Framtiden skapas ur nuet och nuet ljuger sällan. Det känns som vår resa redan börjat. Planer och förhoppningar ligger ofta framåt och för mig är det viktigt att inte planera mer än det jag står för just nu.
"

 

En kvinnas berättelse, 56

 

"Vi vill bara berätta om vår lycka. Vi fann varandra de sista dagarna vi båda var med på 50plusmatch.

Vi hade börjat ge upp och då…. hittade vi varandra och det klickade direkt. Vi valde att ses efter bara ett par dagars mailande.

”Helt förutsättningslöst”, sa vi. Men det klickade direkt. Nu har vi varit tillsammans en månad och vi är så enorm lyckliga.

Allt har bara känts rätt från början. Prata om matchning! Nu ser vi bara framåt och planerar ett liv tillsammans.

Härligt att vara så här kär vid 62 och 65 års ålder. Tack för en jättebra dejtingsida. "

 

En kvinnas berättelse, 62

 

"Jag har nu hittat en 50-plussare som passar mig aldeles utmärkt. Tackar för hjälpen jag fått av er och vill att ni avslutar mitt medlemsskap i 50+..."

 

En mans berättelse, 72

 

"Träffade en man redan efter 14 dagar. En mycket bra och seriös sida."

 

En kvinnas berättelse, 55

 "Har skrivit för ett år sedan på medlemssidan och då var vi i min stuga i småland och var så lykliga att vi hade träffat varandra på 50+match. Nu skriver vi igen några rader på sidan. Vi har fortsatt att träffas flera gånger och vi var tillsammans under jul och nyår och då bestämde vi oss för att flytta ihop så nu skriver vi från vårat nyinköpta hus på Adelsö och kärleken blomstrar om oss."

 

En mans berättelse, 53

 

"Jag träffade honom idag för två år sedan via 50+ match.
Vi hade chattat från den 5/6-12 och träffades hemma hos mig den 16/6. Det var en fullträff. Han kom på sin motorcykel och när han tog av sig hjälmen tänkte jag "så go han ser ut".
Vi hade en trevlig kväll och firade lite förmidsommar med sill och potatis.
Han åkte hem på söndagen och på måndagen fick jag ett sms där han ville ha ett snabbt svar: kan jag flytta in hos dig? Jag fick lite panik men tänkte att jag blir ju inte yngre så sagt och gjort. Han flyttade in samma kväll. Vi köpte hus på hösten som vi flyttade i våren därpå.
Midsommarafton 2013 gifte vi oss i Sövde kyrka och om en vecka firar vi vår första bröllopsdag.
Vi ät väldigt lyckliga och glada att vi båda fann varandra. Det hade vi inte gjort om inte 50+ hade funnits."

 

En kvinnas berättelse, 55

 

"Vi vill bara berätta om vår lycka. Vi fann varandra de sista dagarna vi båda var med på 50plusmatch.
Vi hade börjat ge upp och då…. hittade vi varandra och det klickade direkt. Vi valde att ses efter bara ett par dagars mailande.
”Helt förutsättningslöst”, sa vi. Men det klickade direkt. Nu har vi varit tillsammans en månad och vi är så enorm lyckliga.
Allt har bara känts rätt från början. Prata om matchning! Nu ser vi bara framåt och planerar ett liv tillsammans.
Härligt att vara så här kär vid 62 och 65 års ålder. Tack för en jättebra dejtingsida. "

 

En kvinnas berättelse, 62

 

"Ja, jag hittade en underbar kvinna tack vare denna site. Vi möttes först på en offentlig plats och sedan gick det en tid med mailkontakter och lite försiktig nyfikenhet. Nu har denna underbara kvinna sovit tillsammans med mig 4 gånger och vi planerar för semester tillsammans. Ser väldigt ljust på tillvaron nu efter många år av ensamhet. Tycker sajter som denna är viktiga för oss som är lite ensamma och vilsna efter skilsmässa och dylikt. Krogliv och sådan "raggning" är inget alternativ, bara stressande. Nu är det lite lättare i livet och meningsfullare!"

 

En mans berättelse, 55

 

"Jag kunde aldrig tro att det skulle fungera så här snabbt. Efter bara några dagar så hittade jag mina drömmars kvinna. Vi har setts några gånger nu och jag bara bubblar av lycka. En helt perfekt matchning. Vi skall möta våren tillsammans nu och utveckla detta. I morgon är jag bjuden på middag hos henne. Vi har redan planer på en gemensam resa. Det är väl fantastiskt?
Tack så mycket!"

 

En mans berättelse, 59

 

"Hej! Hittade min drömkvinna på denna site hon har allt jag önskar här i livet och lite till, tusen tack för hjälpen."

 

En mans berättelse, 55

 

"Säger upp medlemskapet har hittat en kvinna tack så mycket."

 

En mans berättelse, 60

 

"Jag vill säga upp mitt medlemskap och vill gå ur, genast.
Jag dejtar en person och det känns så himla riktigt..... :D)
Han är min DrömPrins, vi är så förälskade. Vi hade bara dejtat var sin innan och här sa det, nästan Klick!"

 

En kvinnas berättelse, 76

 "Jag vill att ni avslutar mitt medlemskap. Vill också tacka er för att jag träffat en underbar kvinna genom att vara medlem hos er.
-Naturligtvis får du använda min kommentar. Otroligt efter bara en vecka. Tackar tackar. "

 

En mans berättelse, 63

 

"Jag skulle vilja ha att tacka till Er för att det finns 50plusmatch där jag fick träffa den underbaraste man som finns. Vi har varit tillsammans under helgen i hans sommarstuga i Småland och det var för oss båda den
lyckligaste tiden i Våra liv. Tack att Ni finns."

 

En kvinnas berättelse, 56

 

"Som jag skrev tidigare tyckte jag det var enbart positivt och fick kontakt med ett par trevliga män."

 

En kvinnas berättelse, 58

 

"Hej har hittat min äskade. Vill avsluta mitt medlemskap.
Ett jätte stort tack till er på 50+."

 

En mans berättelse, 65

 

"Jag har träffat en man genom er och tagit ett beslut att avbryta. Hoppas att detta är rätt och att det kan bli en bra framtid för oss. Vi skall göra vårt bästa. Nu känns det så. Tack och tack för mig."

 

En kvinnas berättelse, 66

 

"Hej 50plus jag har träffat en kvinna här tack för er hjälp som jag har ett förhållande med så då tackar jag för mej här."

 

En mans berättelse, 57

 

"Redan första veckan som medlem blev jag kontaktad av en fantastisk man och vi har nu träffats ett par gånger och kommer att fortsätta så."

 

En kvinnas berättelse, 62

 

"50plus var en bra kontaktförmedling och gav många fina kontakter, men nu har jag uppnått vad jag sökte. MVH "

 

En kvinnas berättelse, 76

 "Jag har träffat en trevlig man här på 50-plusmatch och vill nu avsluta mitt medlemsskap eftersom jag nått mitt syfte - att träffa en partner. Vi har skrivit massor av långa mail till varandra, ringt många, långa samtal och slutligen träffats några gånger och det känns så fint.
Tack 50-plusmatch för att ni gav oss möjligheten att träffa varandra!"

 

En kvinna berättelse, 58

 

"Det gick snabbt att träffa en underbar kvinna."

 

En man berättelse, 64

 

"Det sa "klick" direkt vid första titten på hemsidan med senast inloggade och på den vägen är det.
Det är underbart att vara nyförälskad vid min ålder (70). Lite pirrigt vid första dejten - men nu är livet en dans på rosor (men utan taggar i fötterna)."

 

En mans berättelse, 70

 

"Jag fick en dag ett mail från en man som var 8 år äldre än jag. Jag kände direkt att jag egentligen inte hade tid att träffa någon så mycket äldre, är ju inte helt ung själv längre och tiden går för fort. Men när jag såg på hans intressen, som stämde helt med mina egna, så gick jag med på en träff i allafall. Det var en trevlig middag, som resulterade i fler träffar sedan på golfbanan.

Ganska snart insåg jag att jag helt enkelt inte hade tid att säga nej till denna underbara man, som jag hade så roligt tillsammans med. Har tillbringat hela sommaren tillsammans, och jag hoppas vi får många fina år till."

 

En kvinnas berättelse, 61

 

"I februari skrev jag in mig och redan efter två veckor fann jag min nya kärlek på denna hemsidan. Var lite avvaktande och skrev inte ut mig med en gång. Men nu är det övertydligt: Dags att skriva ut sig!

Leve internet och datingsidorna!"

 

En kvinnas berättelse, 54

 

"Efter lång tvekan anmälde jag mig på er hemsida och blev full medlem med en gång.
Snart fick jag ett par meddelanden, varav ett stack ut. Efter att ha chattat ett par gånger med varandra kom äntligen träffen och vi är oerhört lyckliga tillsammans, nu redan efter tre månader.

Vi bor inte så nära varann, men det gör inte så mycket. Jag har så stort förtroende i denna relationen att jag har skrivit ut mig.

Vi försöker att träffas så ofta som möjligt och vi talas vid varje dag."

 

En kvinnas berättelse, 53

 

"Jag gav 50plusmatch en chans i en månad, och det gav utdelning, till min förvåning. Jag har provat andra sajter men inte haft tur att träffa någon.

Jag upplever att er sajt är seriös och bra med intressebrevet. Det var så det började och jag svarade på det. Nu går vi hand i hand på långpromenader den man jag fann på nätet. En djup vänskap har utvecklat sig och vi pratar
om allt.

Hoppet finns att vänskapen ska över gå till kärlek."

 

En kvinnas berättelse, 59

 

"Jag träffade min drömkvinna på 50 plus, vi är båda tacksamma att vi valde denna sida, jag har även varit på andra kontaktsidor, men rekomenderar starkt 50 plus"

 

En mans berättelse, 57

 "Jag fann min kärlek på er sida. Det skedde när jag själv var på väg att avbryta hela datingcirkusen. Då fick jag ett meddelande och vi  staratde en kontakt.

Vi har chattat med varandra ett 30-tal timmar och lärt känna varandra. Vi har också pratat i telefon och nu senast träffas.

Vi stämmer bra ihop och kommer att fortsätta lära känna varandra. Vi känner att vi hör ihop"

 

En mans berättelse, 54

 

"Jag har hittat min stora kärlek på
50-plussare.Våra relationer stämde till över hundra procent,så idag lever vi ett romantiskt och kärlekfullt liv tillsammans som kommer
att bestå livet ut.

Ett stort tack till 50PLUSMATCH."

 

En mans berättelse, 68

 

"En fantastisk bra site med ett verkligt seriöst innehåll, bra
funktion och seriösa människor som söker kontakt."

 

En mans berättelse, 51

 

"Hej och tack för en trevlig och spännande tid hos er. Jag har träffat en vän här och nu ligger bollen hos mig. Om jag missar att passa den, så återkommer jag. "

 

En Kvinnas berättelse, 58

 

"Vi hittade varandra efter 4 dagar! Vår tid är nu!!!"

 

En Kvinnas berättelse, 52

 

"Hej Jag har varit medlem på 50+match det har varit väldigt roligt jag har fått många goa skratt jag fick många svar från män mellan 50-92 års ålder

Männen hade olika åsikter om hur vi skulle träffas å vad vi skulle göra allt från fika till sex.

Men den 7maj fick jag kontakt med en man som va änkeman jag själv är änka vi hade mycket att prata om eftersom vi hade liknande erfarenheter

Sen träffades vi och allt stämde mellan oss så det är helt fantastiskt att få uppleva kärlek å gemenskap en gång till när man är 65 år enda nackdelen är kanske att det är 21 mil mellan oss men än så länge funkar det. Så tack 50+"

 

En kvinnas berättelse, 61

 

"Nätdejting var en helt ny erfarenhet och min inställning var att ge det tid och skynda långsamt. 30 min efter jag blivit medlem fick jag en chattfråga. Jag svarade och vi chattade i två timmar!! Dagen efter hördes vi på telefon och i dagarna har vi varit ett par i 6 månader sedan första chatten. Så mycket för det där med att skynda långsamt, men plötsligt händer det!!"

 

En Mans berättelse, 59

 

"Hej. Trodde aldrig i livet detta skulle funka men för 4 veckor sen fann jag någon här som e väldans go, så ni får gärna ta bort min profil. Tack för att nåt som va otrevligt i början blev nåt väldigt fint. kram"

 

En kvinnas berättelse, 58

 

"Vill tacka för alla trevliga män jag träffat genom er, och nu här på er sida en man som gör mig så innerligt innerligt glad, stort tack, och kram till er.

Jag har bara positiva erfarenheter av er, ni svarar direkt på frågor, tycker om ert upplägg , obehagliga killar blir man av med och ni tipsar, bästa sajten!"

 

En kvinnas berättelse, 66

 

"Meddelande till 50plusmatch redaktionen: Har träffat en partner vill bli avregistrerad."

 

En mans berättelse, 69

 

"Jag avslutar härmed mitt medlemskap. Har hittat en vän tack vare er.
Tack."

 

En mans berättelse, 71

 "Jag är mkt nöjd! Tack för den här tiden! "

 

En kvinnas berättelse, 70

 

"Vill bara berätta att jag har hittat en underbar man på eran sajt. Vi bor 25 mil ifrån varann men vi trivs så fantastisk bra med varann. Tack för att ni fanns , träffade min kärlek här."

 

En kvinnas berättelse, 58

 

"Jag har hittat kärleken igen, via Eran sajt. Därför säger jag upp mitt medlemskap från och med nu. Tack för att Ni finns där!"

 

En mans berättelse, 61

 

"Jag hittade kvinnan hos er Nyårsdagsmorgonen, så jag bröt isen med frågan, hur ser den perfekta helgen ut. Jag fick svar ganska omgående, vi mejlade en hel del och bestämde oss för att träffas på en Kinarestaurang i Ystad. Där satt vi och pratade och åt gott i två timmar, sen skiljdes vi åt, men hann bara hem, drog igång datorn och började chatta, då fick hon mitt telefonnummer och hon ringde upp, vi pratade i nära två timmar, sen tog hon tåget till mej och stannade kvar till dagen efter. Så på den vägen är det, vi träffas så ofta som möjligt trots det är nära åtta mil mellan oss, men det är inga problem, man längtar desto mer bara mellan träffarna, så vi har det hur gott som helst idag. Tack för er trevliga sida, och hoppas fler har samma tur som vi har haft."

 

En mans berättelse, 58

 

"Hej Jag vill tacka för mig, har funnit den rätta genom er. Hon bor i Dalarna. jag har sagt upp lägenheten och flyttar till Dalarna. Hon tackar också för sig. Ett hjärtligt TACK."

 

En mans berättelse, 73

 

"Det gick så fort, att finna en partner. Hann nästan inte ens bli medlem. Nu är och förbli detta, den sista gången i mitt liv, jag gör detta. Fungerar det, vilket jag tror, att det gör, är det lycka och det blir bra.
Vill dock säga, att det är ett bra sätt, att knyta kontakter på, istället för krogen. Fortsätt så här som ni gör.
"

 

En mans berättelse, 63

 

"Jag är väldigt nöjd eftersom jag lyckades hitta min nya livskamrat via denna sida."

 

En mans berättelse, 65

 

"Det började med att jag fick ett trevligt meddelande i min inkorg. Jag var bara tvungen att svara. Han såg så trevlig ut och skrev så fint. Vi chattade några dagar och sedan gick vi över till telefonsamtal. Jag kände redan när vi pratade i telefon att här fanns något... han kände likadant!

Vi bestämde att träffas och se om känslan var densamma. Han fick åka 28 mil för att komma till mig. Vi åt middag och pratade och pratade... vi har så mycket gemensamt och tycker så lika i mycket. Han stannade över natt och nu är vi tillsammans. Planerar för fullt vår gemensamma framtid ihop. Så det går att hitta kärleken igen... även i vår ålder! Är så glad nu och känner ett inre lugn...

Vi är fortfarande så glada att vi funnit varandra och man ska inte vara rädd för att titta lite utanför sitt sökområde geografiskt. "

 

En kvinnas berättelse, 53

 

"Vänligen avsluta mitt medlemskap har hittat rätt gubbe."

 

En kvinnas berättelse, 75

 "Jag måste ge klubben en eloge för god service och support. Kan bara konstatera att det har varit ett bra urval av lämpliga datingförslag enligt mina önskemål. Ett hjärtligt TACK för tiden hos Er som medlem. Fortsätt på den inslagna vägen att ordna bra datingförslag till Era medlemmar."

 

En mans berättelse, 76

 

"Hej, jag har hittat den jag letat efter :-) Trodde inte att det kunde hända,men det gjorde det. Tack och hej!"

 

En kvinna berättelse, 60

 

"Tycker 50 plus match kanske är den bästa siten jag sett. Har funnit min nya kvinna... Detta har varit en bra site, tack för den här tiden."

 

En man berättelse, 65

 

"Hej! Har träffat en livspartner,där det sa klick direkt,trodde absolut inte att det kunde vara så .men det kunde det,känns bara bättre å bättre varje gång vi träffas,dessutom hade hon inget foto,men en gripande text som tog tag i mej.Så lycka till alla ni andra.

"

 

En mans berättelse, 58

 

"Jag är mycket nöjd med er sajt.
Den är mycket bättre än mötesplatsen.
Jag har nu träffat en tjej..."

 

En mans berättelse, 64

 

"Träffade en man redan efter 14 dagar.
En mycket bra och seriös sida."

 

En kvinnas berättelse, 55

 

"Tacksam för att ni stänger ner min sida omgående.
Orsak: jag har möt henne.
Tack för en trevlig sida."

 

En mans berättelse, 57

 

"Hej 50plus. Jag träffade min kvinna efter ca. två veckor. Gick in på hennes profil flera gånger. Vet inte varför men det fanns något. Första kontakten var ett "gilla" fick ett "gilla" till svar varefter vi började skriva och därefter ringa varann. Bestämdes att vi träffades en lördagseftermiddag och på det spåret är det. Vi åker till varann de helger vi kan. Planerar nu semester tillsammans. Livet är gott!"

 

En mans berättelse, 59

 

"Efter att ha dejtat / chattat / pratat med ganska många trevliga killar hittade jag min drömprins på 50+match. Han känns rätt till 100%."

 

En kvinnas berättelse, 64

 "Har hittat kärleken tack vare er.
Säger härmed upp medlemskapet med omedelbar verkan.
Tack för hjälpen."

 

En mans berättelse, 72

 

"Jag åkte till honom. Han mötte mig på stationen och det sa klick. Vi var tillsammans i fem dygn och allt var toppen. Sen åkte jag på semester, en resa som var bestämd innan. Vi mailade hela tiden och när jag kom hem bestämde vi oss för att bli sambos. Bingo."

 

En kvinnas berättelse, 73

 

"Nu sitter jag och katten i min sommarstuga i småland och skriver om oss och vi har hällt upp var sitt glas vitt vin. Vi vill tacka att ni finns på denna sida. Det är andra gången vi träffas här i min stuga och vi älskar varandra väldigt mycket och VI hoppas att det ska vara livet ut... nu skriver jag vad jag känner för min kvinna, det är den bästa kvinna som finns på denna jord och jag hoppas att hon tycker likadant.
Kvinnan: Jag hade aldrig trott att jag skulle hitta en så stor kärlek så så sent i mitt liv. Denna man är den bästa man som jag kan hitta. Han är det bästa som som har hänt mig. Jag vill tacka Er att Ni finns och har hjälpt mig att hitta min sista stora kärlek i mitt liv.
Vi tackar er att ni finns för vi älskar varandra så mycket.
MVH, man 53, och KATTEN, kvinna 56."

 

En mans+kvinnas berättelse, 53/56

 

"Vi trodde inte att det var möjligt att träffa "den rätta" på 50plusmatch, men efter att vi skrivit till varandra under ca en månads tid så träffades vi och detta är så rätt det kan bli. Vi är jätteglada att ha fått denna möjlighet. "

 

En kvinnas berättelse, 57

 

"Jag har nu fått min drömprins och kan nu lämna 50plusmatch så snart det går.
Tacksam för denna tid."

 

En kvinnas berättelse, 73

 

"Ett stort tack till er på 50plusmatch.se, har efter ca 30 dagar medlemskap funnit min älskade."

 

En mans berättelse, 66

 

"Jo jag kan gärna berätta om hur det gick till att jag träffade min partner hos Er. Jag fick i min mejl reklam på att ni ville jag skulle kolla på 50 plus, vilket jag gjorde och där fanns han, i Jämtland där jag bor, visserligen 10 mil ifrån mig men det har fungerat hur bra som helst faktiskt och vi är hur kära som helst och trots vår ålder 57 och 60 år så ser vi framåt i ett liv tillsammans. Vi är särbos just nu och det fungerar bra men så småningom så kommer vi väl, om det här fungerar framöver många år framåt, så flyttar vi ihop.
Stort Tack att Ni kom precis när jag verkligen ville hitta en seriös och bra man.
Kram"

 

En kvinnas berättelse, 57

 

"Jag känner en stor tacksamhet för att jag genom 50plusmatch har träffat mitt livs stora kärlek. I livet behövs tro, hopp och kärlek! Men störst av allt är kärleken!"

 

En kvinnas berättelse, 56

 

"Hej red!
Jag vill härmed säga upp mitt medlemskap då jag nu träffat en man som jag dejtar. "

 

En kvinnas berättelse, 52

 "Vi fortsatte, efter de begynnade chatterna, att skriva meterlånga mail till varandra och har nu träffats tre gånger.
Det känns som om vi funnit varandra..."

 

En man berättelse, 68

 

"Jag vill säga upp mitt medlemsskap, eftersom jag hittat en partner genom er! Det trodde
jag aldrig, så jag är mycket nöjd!"

 

En kvinnas berättelse, 63

 

"Mitt medlemskap på er hemsida var kortlivat. Anbudet var överväldigande. Mina valmöjligheter var enorma.

Ändå tror jag att jag har funnit någon. Toppenpartner. Onödigt att leta vidare. Härmed säger jag upp mitt medlemskap, kort och kraftigt.

Det fungerar som en oljad blixt. Er sida hjälper människor att komma över tröskeln. Om man är hövlig svarar man. Det leder nästan till missbruk, först i spänning kolla vem som hade klickat på mig, och sedan välja och vraka.

Det tog mig timmmmmmar. Det fungerade för mig och kommer att bli succé för många. God Jul och Gott Nytt År och ett fantastiskt 2010. Skål!
"

 

En mans berättelse, 59

 

"Var inskriven en dag och fick ett kort på Alla Hjärtans Dag! Jag tycker egentligen inte om en profil utan foto.

Efter att ha läst den, reagerade jag ändå. Fick direkt svar med foto. Efter att ha chattat i två dagar, telefonerade vi och det kändes bra.

En fin träff, så bra att vi satsar på det tillsammans. Är jättelycklig med honom, och han naturligtvis med mig. Glad att jag tog steget och skrev in mig."

 

En kvinnas berättelse, 58

 

"Redan efter att jag stod inskriven i bara två dagar, tog en man kontakt med mig och det klickade genast för oss båda. Vi vill nu fördjupa vår relation tillsammans och hoppas att vi får åldras tillsammans."

 

En kvinnas berättelse, 57

 

"Jag sökte en partner efter väldigt många år som singel. Jag lade in mej, efter rekommendationer från en vän, på 50 plus. Jag trodde nog inte riktigt på det här, men det kunde ju vara kul att ändå prova.

Fick en del svar men fastnade för en speciell person som skrev till mig och ville ha kontakt. Vi började chatta med varandra. Allt kändes bra så långt, men sedan kom det fram att 2 detaljer som jag hade skrivit i min presentation att jag inte accepterade fanns med här. Han själv skrev att han tog en chansning, för han tyckte jag verkade intressant och vi hade många gemensamma intressen. Sedan blev det så, att av alla som jag skrivit till, fastnade jag trots detta för den här mannen. Vi har nu varit ihop i några månader och allt känns bara helt fantastiskt. Vi trivs jättebra tillsammans och vi hoppas på att det kommer förbli vi två.

Jag vill tacka för en jättebra sajt."

 

En kvinnas berättelse, 60

 

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se