Hem
Dejting för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

Om 50plusmatch

50plusmatch erbjuder online dejting för aktiva 50-plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med sedan starten 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel: Flera kandidater som direkt matchar de kriterier som är viktigt för alla: Ålder.

Dejting i Europa med MatchMedia

50plusmatch är en del av MatchMedia och vi rör oss snabbt genom Europa. Förutom Sverige är vi aktiva i Danmark, Nederländerna och i Belgium. Även fast vi är internationella fokuserar vi alltid på den lokala marknaden, Holländarna dejtar på ett annat sätt än Svenskar. Detta vet vi och tar hänsyn till; Vi anpassar sidan efter landet vi är i.

Dejta framtiden med 50plusmatch

Vi fortsätter att introducera nya sätt att ta kontakt med partners lättare och smidigare. Vi håller oss nära uppdaterade på de nya funktionerna och så fort du kan använda dessa, introducerar vi detta på sidan.

50plusmatch för dig

Kundservice och Ditt förtroende för oss är viktigt!Detta tar vi hand om om det är därför vi ej har någon "no-reply"-mail så du kan svara på alla våra mail. Om du skickar oss ett mail svarar vi alltid så snart vi kan, personligt och rakt på sak.Vi är mycket angelägna om ditt privatliv och kollar därför alla profiler manuellt. Efter du hittat din match kan du vara säker på att vi ej skickar fler mail till dig. Ett lyckligt slut, vem vill inte ha det?

Data för 50plusmatch.se

50plusmatch hanterar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) 1998, samt 2007 (Pul 2.0). Adressen är:

50plusmatch.se
Dorsvloerweg 393
2661 MN Bergschenhoek
The Netherlands
Org.nr: 17136160

Kakor (cookies)

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies).

På webbplatsen 50plusmatch används en så kallad sessionskaka och "vanliga" kakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan den vanliga kakan sparas på din dator en längre tid.

Sessionskakan används för din registrering och används för att hålla ordning på ditt besök på websidann.

Vanliga kakor används av vårt statistikverktyg.

Undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Registrering fungerar inte utan kakor.

Behandling av personuppgifter

Här lämnas information om hur 50plusmatch.se behandlar personuppgifter som samlas in genom vår webbplats, 50plusmatch.se.

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person som är i livet. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer och e-postadress. I personuppgiftslagen (PuL) finns bestämmelser om hur personuppgifter får behandlas.

Personuppgiftsansvarig

50plusmatch är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på webbplatsen 50plusmatch.se.

Rätt att begära information

Du har enligt 26 � PuL rätt att en gång per kalenderår begära information om de personuppgifter som behandlas om dig hos PTS, oavsett om dessa samlats in via webbplatsen eller på annat sätt. Om du vill ha sådan information ska du lämna en skriftligt undertecknad begäran till PTS. Begäran ska enligt PuL göras på papper och kan inte skickas med e-post.

IP-nummer

50plusmatch sparar på besökares IP-nummer. Dessa används för besöksstatistiken för webbplatsen samt sparas av säkerhetsskäl.

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se