Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

onsdag 28 februari 2018

Är det vårkänslor fast det inte ännu ens är mars...

 

 

 

 

Läs vidare!

skriven av Amari8 - 1 kommentarfredag 23 februari 2018

It´s called Kåmputer love

Kan du leva ditt liv utan din Kåmputer. Är det kanske så att du lägger för mycket tid på din Kåmputer. En Kåmputer går ju att slå på och av ..
ja du kan ju till och med stänga locket på din digitala vän.
För att kunna dejta krävs en Kåmputer .. där kan du visa upp dej på skärmen för andra och krypa tillbaka när du känner för det ..
du helt enkelt loggar av och trycker på off knappen och är tillbaka där du startade.. status quo.

Kanske vi lever ett dubbelliv!?

Läs vidare!

skriven av BempaBenonsdag 14 februari 2018

förväntningar

Hej på dig o dig.

Lika roligt varje gång jag kikar in. Det gör jag säkert typ 50 ggr om dagen. Kollar om några har besökt min profil eller lämnat en trevlig meddelande Dagens samhälle med en mobil i näven jämnt o ständig skapar nya vanor. En tid kämpade jag mot o fortfarande möter jag folk i närheten som ger kritik men nu för tiden har jag accepterat mitt” mobil missbruk”. Förväntningar/drömmar kan ställa till det.

Igår fettisdagen. Bör jag äta semla eller ej? Varför arbetsgivaren inte bjuder? Vilken semla är bäst? Etc. idag alla hjärtansdag. Oj oj. Kanske en av de sämre dagar för singlar. Man ska helst ha kärleken av en spec person i sitt liv. Kunna uppvakta eller bli uppvaktad. Vi drömmer om en perfekt dejt. Vi vill gärna vara älskad just den här dagen. Röda rosor. Hjärtformad choklad. Bubbel med skaldjur.

Läs vidare!

skriven av Tanaztisdag 13 februari 2018

Bullfest, bullfest hela dan...

 

 

 

 

Läs vidare!

skriven av Amari8måndag 12 februari 2018

snöar kraftig

En ny måndag är början på vecka 7. Sportlov i vår stad. Hade gärna suttit på ett flygplan på väg till Kanarieöarna men trots alla mina försök hittade jag ingen som kunde resa med mig. Priset att åka ensam på en charter vecka är lika hög som för två. Därför ligger jag kvar i sängen i vårt kalla land och förbannar singellivet av den orsaken.

Läs vidare!

skriven av TanazOm 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se