Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

tisdag 24 juli 2018

Mjukglass i solen

Du vet vad du vill ha.

Du har beställt en våffelstrut med mjukglass och chokladströssel. Du är sugen och förväntansfull på det goda som komma skall .. det njutfulla och smaskiga som väntar. Du betraktar glassen med hungriga ögon och smackar lite för dej själv. Dina läppar formas för att ta sej ann godsaken. Tungar virvlar runt i munnen klar för att göra sitt jobb. Första slicken .. åhh himmelskt gott .. extra gott med strössel på. Du smakar av och njuter. På'n igen ..fortfarande underbart.
Det är varmt ute så glassen måste förtäras relativt snabbt för att inte smälta. Du fortsätter slicka i dej glassen men börjar tycka
att det blir klibbigt och tjatigt med chockladströssel. Glassen har tappat sin form och smak .. det rinner över struten .. du får glass på dina kläder och händer. Inte gott alls längre. Varför tog jag inte blandad strössel med olika smaker.


Till slut står du med struten tom och det mesta har smällt och runnit ut ur struten som plötsligt ger upp och trycks ihop i dina händer. Du blir lite uppjagad och stampar med foten på den trasiga struten som ligger på marken. Sen tänker du men varför ödsla kraft och energi på en tom trasig strut. Kanske till och med en dumstrut!?

Vi vet vad vi vill ha men inte hur det går.

Så vad är skillnaden på mjukglass och en dejt.

Det här gäller både kvinnliga och manliga strutar

Fundera på den.

Take care
BB

 


skriven av BempaBen - 1497 läsare

omdöme i genomsnitt 5/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se