Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

tisdag 22 maj 2018

Om du nu inte tror på det ....

Om du nu inte tror på det ....
.. så fyller jag BempaBen 68 år idag den 22 Maj.

Inte 72 som min profil vill ha det till.
Grattis kanske några säjer och några andra tycker att här är en filur som inte riktigt är ärlig med sin ålder.

Det finns många sätt att räkna på ... jag har valt att räkna bakåt(-) istället för framåt(+). Minus (-) reducerar och plus(+) ökar antalet år. Så den som går med i 50+ vid femtioårs ålder tycker säkert det är ok med att åldern ökar .. men tänk på att helt plötsligt har 20 år gått .. och du är70+ .
Hoppas du inte fortfarande är kvar på sajten då!?

Så varför räknar jag neråt istället för uppåt!?

Hur ung kan jag bli igen genom att räkna bakåt. Kan jag få barnbidrag igen .. näe det tror jag inte.
Men jag kan kanske sänka min ålder så att jag kommer under strecket för pension .. dvs 65 år. Då blir jag löntagare istället för pensionär. Det är ju högre skatt på pension än på lön. För varje år jag minskar min ålder får jag mer i plånboken.
Att räkna med minus(-) ger plus(+). Där fick jag till det.

Viktigast är att försök hålla sej ung till sinne kropp och själ

Så om 28 år fyller jag 40 men känner mej som 100. 

Då slutar jag blogga och lever på min pension.

Take care
BB

 


skriven av BempaBen - 1722 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (1 Röst)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se