Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

lördag 31 mars 2018

Hur tänkte du nu?

 

 

 

 

 

 

 

Inte bara en gång har jag tagit miste. Miste på vem du är, som säger dig vara rak, ärlig, öppen, och mogen en vuxens ansvar att sköta en relation rätt och snyggt. En relation som även om man inte setts, faktiskt är en relation via textmeddelanden, bilder, telefonsamtal och sms, och det i ganska ordentligt stor mängd. Man pratar om familj, vänner, jobb, dåtid, framtid, nutid, och om väldigt privata saker. Att man längtar efter att ses och börjar ge varandra smeknamn och säger sig tycka om varandra. Blommor har jag också fått skickat till mig.

Sedan helt plötsligt tvärtyst, inte ett ljud. Inte ett svar på sms (fast jag kan se att det lästs), inte ens en inloggning på sidan, utan som att jag helt plötsligt blivit luft, och det mitt i en mening. Sista frågan till mig ungefär som: -Skall du jobba i morgon och tycker du om semlor? Sedan som sagt, inget mer, mina svar blir olästa. Och där sitter jag, dag efter dag, vecka efter vecka, och undrar vad som hänt. Har du varit med om en olycka, lever du överhuvudtaget, varför försvann du…

Finns någon förklaring? Jag är både arg och mycket ledsen.

Tyvärr är det inte heller någon engångsföreteelse. Varför gör en människa andra människor så illa? Förstår de att de gör det? Lär väl aldrig få veta hur dessa människor tänker.


skriven av Amari8 - 1977 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (1 Röst)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se