Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

lördag 1 september 2018

Säsongen slut

Hösten på väg och snart vinter.
Känns som att säsongen för däjting ebbar ut. Kanske dags att ta av sej lösnäsa löständer och löshår för den här säsongen.
Att maskera mej och förändra utseendet blev ingen framgång. Hur jag skall se ut och förändra mej får nästa omgång får jag jag fundera på under tiden jag går i ide. Jag får skaffa mej en helt ny look ... en "total makeover". Det kommer framträda en man som ingen kvinna kan motstå. Eller så stannar jag i ide såvida inte någon väcker upp mej ur min sköna dröm och tar mej ut i verkligheten.

Brumelibrum vem lufsar där ..
buskarna knakar en dejt visst det är.

Take care
BB

 


skriven av BempaBen - 3069 läsare

omdöme i genomsnitt 1.67/5 (3 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se