Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

onsdag 19 september 2018

En stor stark

Solen skiner och jag har det gott. Sitter vid en uteservering i Gamla stan och har precis beställt en stor stark öl. Klockan är runt halv fem sent på em och folk slutar sina arbeten. Tar en första sipp av ölen och tittar på folkvimlet som utspelar sej framför mej. Många är på väg hem andra kanske på väg till ett lustfyllt möte - någon till ett oroande läkarbesök eller skräckfyllt tandläkarbesök. Vad olika vi är till både kroppsbyggnad och utseende - hur vi går och hur vi klär oss.
Alla går snabbt förbi varandra och gör avvikande rörelser för att inte krocka med varandra. Vem är lycklig och vem är olycklig!? Vem är frisk och vem är sjuk!?. Bra ekonomi eller taskig!? Ensam och sökande - vill ha värme och glädje!? Arbetslös!?
Tänk om alla stannade upp för en minut och frågade den som är närmast .. HUR MÅR DU .. en utopi men ändå tänk om......

Om nu en kvinna och en man skulle råka smälla ihop med varandra vad skulle uppstå ... ingen reaktion alls - hårda ord - ett förlåt - en blick - ett leende eller en chans att hitta någon att bli kär i.


Så.. för att vi på 50+ inte skall rusa förbi varandra i folkvimlet kan ju vi ha en liten vimpel nedstucken i håret som det står 50+ på. Då kan åtminstone vi bjuda varandra på ett .. HUR MÅR DU.

En stor stark till.

Take care
BB

 


skriven av BempaBen - 3506 läsare

omdöme i genomsnitt 3/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se