Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

fredag 10 augusti 2018

Snickarboa .. en dröm


.. eller någon dylik har jag aldrig träffat.

BempaBen hör jag någon ropa efter mej medans jag rusar mot snickarboa för att söka skydd. Snabbt in .. stäng dörren och på med haspen. Min senaste dejt står utanför rycker i dörren och vill komma in för att slita mej i stycken.. BempaBen .. öppna dörren så skall du få smaka ryter dejten.

Någon dylik man har jag aldrig träffat .. vrålar dejten. Jag undrar .. är det bra eller dåligt?

Jag hör haspen häktas på från utsidan av dörren med orden .. där kan du sitta och betänka vem du är.

Efter ett tag är det tyst och lugnt. Vad göra i snickarboa .. det blir till att tälja. Jag börjar att tälja en figur av min drömkvinna. Kan vara bra att använda i min profil och visa hur kvinnan jag söker skall se ut. Sitter där och täljer och väntar på att dörren skall öppnas av någon .. kanske min drömkvinna. Hör steg .. någon närmar sej. Ljud från haspen som lyfts av. Jag lättar på haspen på insidan. Dörren gnisslar och börjar öppnas .. en skön kvinna står utanför. Våra blickar möts .. äntligen tänker jag. Kvinnan frågar om hon får komma in .. välkommen säjer jag. Pulsen börjar öka. Hon sätter sej bredvid mej. Förbereder mej för att lägga armen om hennes axlar. Hon möter min blick ler och frågar .. har du en träbit så att jag kan tälja min drömgubbe medans jag sitter här.. kniv har jag själv säger hon. Min arm plockar upp en träbit istället för att hamna på kvinnans axlar. Haspen läggs på .. vi vill vara ifred. Vi börjar tälja så att flisor och spån yr i luften.

Vem kommer att öppna härnäst? Någon som täljt färdigt och vill kolla om hennes/hans drömfigur matchar någon av dom som finns i snickarboa.

Någon rör vid mej. Jag kisar med ögonen. Bredvid mej ligger mina drömmars kvinna. Hon säger med mjuk röst .. någon dylik man som dej har jag aldrig träffat. Jag gnuggar sömnen ur ögonen och drar handen genom håret. Vad är det här .. täljspån i håret!? Hur har det hamnat där!? Kvinnan bredvid mej ler .. hon har också täljspån i håret.

Något dylikt har jag aldrig upplevt.
Dröm eller sant!?

Dream on
BB

 


skriven av BempaBen - 3374 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (4 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se