Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

söndag 4 mars 2018

hur vill vi leva?

Ska vi dejta mycket eller ej? Ska vi se en bild, läsa en text och konversera här ett tag o sen kanske bestämma en dejt? Hur har du tänkt dig? Gör du olika mot olika personer? 

Jag själv träffar många just för att en bild eller text kan inte beskriva en person rättvis. Det är i en personlig möte man kan veta om personen är någon som jag saknar i mitt liv. Hur kommer det sig att man klagar dagligen på saknaden av sällskap i olika sammanhang men kan inte ens tex åka på en bilutflykt med en annan? Då är man inte ensam eller älskar sin ensamhet. Dricker gärna en kopp kaffe med en man/ kvinna härifrån fast vi inte kan komma bli kära i varandra. Sällskap för att upplevelserna ska bli roligare behöver inte vara av den enda utvalda. Av den anledningen äter jag lunch med de som frågar, går på bio, tar en skogspromenad eller delar en semla. Frågan är om man på allvar är trött på att vara själv dagarna i enda. Inte jag. Vill dela mina upplevelser med andra o kan inte vänta hela tiden på den rätta. Vad säger ni? Hur resonerar ni? Heja heja på oss singlar som inte lever ett ensamt liv.

Tanaz


skriven av Tanaz - 687 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se