Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

måndag 12 februari 2018

snöar kraftig

En ny måndag är början på vecka 7. Sportlov i vår stad. Hade gärna suttit på ett flygplan på väg till Kanarieöarna men trots alla mina försök hittade jag ingen som kunde resa med mig. Priset att åka ensam på en charter vecka är lika hög som för två. Därför ligger jag kvar i sängen i vårt kalla land och förbannar singellivet av den orsaken.

Har nu lagt om mina tankar och kommer att boka flygbilljet och boende separat. Det blir längre fram. i slutet av februari kanske. Livet bara pågår. Händer väldigt lite avgörande. Jag går i mina trygga och gamla spår. Inte lik mig alls. Vill ha händelser som puschar mig framåt. Liksom studier, nya bekanskaper, en givande hobby och liknande. 

I min sökande efter en partner har jag legat lågt för att kunna anpassa mina steg men nu har det gått en lång tid och dags att bejaka mig själv utan hänsyn till dig som jag inte känner än. Det blir bra åtminstone för mig.

Ta väl hand om er välbeffinande. Ge dig själv all den kärlek som du har sparat i dig och vill gärna ge bort.

Tanaz som önskar er en kärleksfull alla hjärtansdag i veckan


skriven av Tanaz - 761 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (1 Röst)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se