Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

onsdag 14 februari 2018

förväntningar

Hej på dig o dig.

Lika roligt varje gång jag kikar in. Det gör jag säkert typ 50 ggr om dagen. Kollar om några har besökt min profil eller lämnat en trevlig meddelande Dagens samhälle med en mobil i näven jämnt o ständig skapar nya vanor. En tid kämpade jag mot o fortfarande möter jag folk i närheten som ger kritik men nu för tiden har jag accepterat mitt” mobil missbruk”. Förväntningar/drömmar kan ställa till det.

Igår fettisdagen. Bör jag äta semla eller ej? Varför arbetsgivaren inte bjuder? Vilken semla är bäst? Etc. idag alla hjärtansdag. Oj oj. Kanske en av de sämre dagar för singlar. Man ska helst ha kärleken av en spec person i sitt liv. Kunna uppvakta eller bli uppvaktad. Vi drömmer om en perfekt dejt. Vi vill gärna vara älskad just den här dagen. Röda rosor. Hjärtformad choklad. Bubbel med skaldjur.

Vi har verkligen blivit matad utifrån hur kärleken ska se ut. Hur vårt liv ska se ut. Hur en lycklig person ska se ut. Känner som om jag själv har kunnat se påverkan utifrån o skaffa mig en personlig bild av hur mitt liv bör se ut eller min lycka. Har också fattat att det finns olyckliga perioder. Olyckliga dagar. Olyckliga timmar i livet. De kan faktisk hamna på 14:e feb utan att ngn kan påverka det. Bäst är det att skaffa min egen lycka de dagar det går. Sova bort de andra dagarna. Livet handlar om balansen mellan kämpa o acceptera. Bli inte passiv men inte heller en jägare utan förstånd. Igår åt jag en halv semla. Ofta lyfter jag på locket först o äter den. Får vit puder på nästippen. Ta bort en del av grädden o gräver djup efter mandelmassan. Imorgon är en vanlig dag.

Kram tanaz


skriven av Tanaz - 744 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se