Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

onsdag 24 januari 2018

livet i övrigt

Hej bloggen min. Vi träffas mer sällan. Kanske för att jag planerat att minska min närvaro. Kanske för att dagarna är rätt lika. Alla älskar varandra på netet och klagar över avstånd. Vissa älskar varande under några dejtar och sen när det börjar likna en relation får dem kalla fötter. Självklart möts några härifrån och packar sina profiler och försvinner för gott( eller så länge relationen funkar). Jag är en av dem som mest har hängt här. Gillat att få skriva av mig och kunna ge tillbaka lite av de oskyldiga cyberkramen. Livet i övrigt är jobb, sjukhusbesök, sjukskrivning, mor och vänner. Har inte kunnat vara så mycket social men snart. Opera snart och gbgs filmfestival då är jag på Draken. Stor händelse för mig varje år. Ska bli skönt att återuppta onsdagsnadandet på Åby. Varmvatten bassäng. Promenader vid Delsjön och självklart dansen. Mycket att se fram emot. Bäst av allt våren och värmen som vi alla saknar. Jag känner mig trygg och bekväm hos er. För det får ni min varmaste kram.

Tanaz


skriven av Tanaz - 816 läsare

omdöme i genomsnitt 3/5 (1 Röst)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se