Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
måndag 1 januari 2018

första januari 2018

Hej på er o god fortsättning. Hade en sista o här kommer en första logg. Nu lever jag i 2018. Plöstligt får jag energi att se till att saker blir gjorda, ev drömmar förverkligas. Jag vill så gärna göra en lättare vandring. I Sverige eller utomlands kvittar. Vi har redan planerad en resa till Dubai hösten 18 med tjejerna. Jag ska få en ny kroppsdel med. Blir lite operationer till. Annars handlar det om vår mor. Överlever hon ett helt år till. Äldre personer är fantastiska. De kan lura döden många gånger. Vi barn hoppas att hon trivs i sin nya boende o få energi att vilja leva livet. 2017 innehåll så mycket för mig att jag vill ha en lugn 2018. Kärlek då? En skrev här någonstans ifall hen har tappat förmågan att bli kär!!! Konstigt nog kände jag samma. Jag blir nog en mycket nära vän. Ge mycket värme o tvåsamhet men att kunna få mitt hjärta att slå mycket oregelbunden är tveksam. Kärlek idag handlar inte om de känslorna jag fick när jag var yngre. Inte ens vid 45. Då var jag beredd att lämna allt för honom men idag vårdar jag mig själv så mycket att jag älskar mig högt. Vill göra det gott för mig. Kommer gilla någon mycket som sagt o ge mycket värme men i lagom mängd. Huvudlösheten hör till min ungdom. Tyvärr kanske eftersom känslan var underbar men gud vad man sårades gång på gång. En hade lämnat ut sig själv total. Idag ät man försiktigare. Vårdar sig själv med egen kraft. Är jag tant kanske isf en klok sån. Kramar tanaz


skriven av Tanaz - 721 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se