Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

söndag 31 december 2017

31 december

sista blogginlägg för 2017 kommer här. Året har inneburit otaliga dejter. Trevliga möten. Närhet. Tyvärr har inget varit bestående men jag tror att ödet är förutbestämd. lämnar jag dörren öppet så kliver rätt person in till slut. jag har bara från början hade bestämt mig att inte följa en mall för vilken typ av person vill jag träffa. Som sagt öppen för olikheter. nyfiken o beredd för att bli överaskad. Var också klar över att under tiden jag är här ska jag passa på o uppleva saker om chansen ges. Gå på utflykt, dansa, prova nya matställen o vara sällskap eller få sällskap.

Läs vidare!

skriven av Tanaztorsdag 28 december 2017
onsdag 20 december 2017
söndag 10 december 2017

Nu är det jul igen...

 

 

 

Läs vidare!

skriven av Amari8 - 1 kommentartisdag 5 december 2017

från sjuksängen

Här ligger jag i min säng efter en knäoperation. rörligheten är mycket begränsad. Tankarna far. I mitt rum på sjukhuset hann jag få två st rumskamrater. Den ena var en dam ursprunglig från Ryssland. hon påminnde om mig. 

Ensam, vuxna barn och en kämpe. Man såg i hela henne att hon skulle klara sig själv. Hon var beredd på det.

Vi delade rum bara en natt hon tog taxin hem till sig. Där hon bodde ensam.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 3 kommentarersöndag 3 december 2017

Tipp tapp, Tipp tapp

 tippe-tippe-tipp-tapp, tipp-tipp-tapp

Läs vidare!

skriven av BempaBensöndag 3 december 2017

Önskan är ju fri...

 

 

Återvinning av text, men lika aktuell i år tyvärr...

Läs vidare!

skriven av Amari8 - 1 kommentarOm 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se