Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

måndag 28 augusti 2017

Auktion eller Ikea

Igår var jag på auktion.

Läs vidare!

skriven av BempaBen - 2 kommentarersöndag 27 augusti 2017

hösten är här

god söndag på er singlar över 50.

De 50 åren har innehållit mycket. Vår barndom. Ungdom. studier. bilda familj. gå isär. komma hit där vi delar en sak, önskan att möta en som vill vara en del av vårt kommande år

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 2 kommentareronsdag 23 augusti 2017

Smash and grab

Många sköna ladies på 50+.

Läs vidare!

skriven av BempaBen - 1 kommentarsöndag 20 augusti 2017

varför så passiva

Hej på er

Genom att blogga här försöker jag skapa relationer. Mötas. Vi är här för att mötas. Vad utfallet blir återstår att se.

Ingen vet vad morgondagen har bestämt sig för.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 2 kommentarerfredag 18 augusti 2017

Tänk på vad du ger din kvinna...

skriven av Amari8 - 2 kommentarersöndag 13 augusti 2017

mina sista andetag

Hej vänner. Har haft så många tankar o känslor i mig den här helgen. Blir mer o mer medveten om att det spelar ingen roll hur väl en dejt är. Prat, skratt, många punkter i personligheter som verkar stämma, klick tom men det blir inte good enough. Vad vill vi egentligen? Är tröttare än någonsin för att ge den här en chans till. Tror inte på det här längre dessväre. Börjar mentalt förbreddar mig för ett singel liv i fortsättningen. Hur mycket jag än ha satsat på att hitta en partner sista året har inte det löst sig. Mitt motto innan ha varit" vad är alternativet? alltså vart ska man annars träffa någon?"

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 2 kommentarermåndag 7 augusti 2017

beslut

Godmorgon. Arbetshösten börjar för många av oss idag. Nästan inga ledigheter fram till jul. en dålig o kallt sommar bakom oss. Vi återväner inte riktigt uppfylld av energi som kommer från solen. värmen. Bad. Jag själv har en höst framför mig med många punkter och beslut.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 1 kommentarlördag 5 augusti 2017

slutet

Godafton. Första lördagen i augusti. Semesterns sista lördag. Huset ser som bombnedslag och behöver göras o ordning. Handla och fylla kylskåpet. Besöka mor på hemmet. Bara vara. En spontan träff vore härlig. En sa imorse mycket snack och lite annat. Jag undrade vem hänger det på. Jag skälv är otrolig spontan och handlande. Gör hellre än drömma om. Vi får se hur dagen blir. I veckan är några nya träffar bokade. Jätte roligt att det äntligen händer. Alltså Stockholm möter Gbg. Halmstad möter gbg. Härligt härligt. Ansikten och en fysisk person till allt som man har skrivit.

Läs vidare!

skriven av Tanaztorsdag 3 augusti 2017

livet återvände

Hej på er. De av oss som kan leva livet som vi vill bör vara tacksamma. Jag är det. Förra året precis vid den här tiden fanns en Mpare i mitt liv. Han körde mig till sjukhuset. Jag anmälde in mig för operationen dag därpå. Minnen från tiden som cancersjuk bringer tårar. Vilket år det blev. Helt otippad. Min gode vän försvann första september. Han drog sig bort i total tystnad. Utan förklaring kan jag bara gissa att han inte var man nog för uppgiften.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 2 kommentareronsdag 2 augusti 2017
onsdag 2 augusti 2017
onsdag 2 augusti 2017

hej på dej

Hej från Glasgow. Ligger kvar i sängen o läser här. Vi är en timme före er. Saknaden märks mest av allt. Trots att vi alla gör en hel del på semestern eller jobbet saknar o längtar vi efter en meningsfull liv delad med en partner. Jag vet att jag själv vill så gärna träffa en man som vill bli min allt i allo. Läser om hur en första dejt ska vara enligt en 62 årig man på en annan sida. Han vill bla inte ha fysisk kontakt typ hand på armen eller sånt. Han är nog inte ensam. Samtidigt som jag tänker vi är de vi är. Fysisk, pratsam, tyst, in i skal, ute ur skal. Jag klär upp mig inför dejten. Tyvärr kan jag inte klä min personlighet annorlunda. Jag blir nog mer pratsam när jag är nervös. Tystnaden under dejten skrämmer mig. Tänk om han vantrivs här i mitt sällskap. Vågar han bryta upp isf?

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 1 kommentartisdag 1 augusti 2017

dött

Det är rätt tyst här på sidan för min del. Inga meddelande och ingen som gillar eller reagerar på min profil.

Undrar vad ni letar efter. Finns hon? Visa av er svarar inte ens på en hej. Dåligt va?

Läs vidare!

skriven av TanazOm 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se