Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

lördag 29 juli 2017

Glasgow

Nu ligger jag i dubbelsängen i Glasgow. Kaffet smakar gott. Smörgåsar med rostade bröd o sylt på med. Lyssnade på ring så spelar vi min vanan trogen. Lite tungt i huvudet av whiskyn. Vädret bjuder inte på rusa ut känslan.

Läs vidare!

skriven av Tanaztisdag 25 juli 2017

Livet

I am back darling. My own diary. Fast du är inte hemlig o jag ensam bestämmer inte över din innehåll. Du granskas. Vill påmmina mina medsinglar om livets värde. Hur en allvarlig sjukdom eller en bortgång kan skaka oss. Lära oss värdet av tiden. Den tid som många i min ålder tror är oändlig. De leker, retas och gör narr av en annan. Frågan är vem mår sämst? Offren eller förövaren? Mitt liv är fortsatt innehållsrik. En hej blir ett meddelande. Den blir flera o så småningom pratas i mobil. Söta ord sägs. Man pratar om sin längtan. Vill ses. Känna på. Oj hen är het.

Läs vidare!

skriven av Tanazsöndag 23 juli 2017

dags igen

Ja dags att dela av mig från mina tankar och känslor igen.

Tiden går fort. min semester ser mycket bra ut. Det har blivit sådana utflykter som jag hade tänkt.

Resor som jag har önskat.

Läs vidare!

skriven av Tanazonsdag 19 juli 2017

Är detta en plats för grönbete?

 

 

 

Hur skall man då bete sig ute på grönbete?

 

Läs vidare!

skriven av Amari8 - 1 kommentaronsdag 19 juli 2017

Blir ledsen

jag kan inte vara den enda som råkar ut för skojare. Jag blir inte sårad personligen men allmän besviken på vuxna män som beter sig som svin( ursäkta svinen du ljuger inte men i folkmun vi jämför dessa oärliga personer med dig😓. 

I min förra blogg skrev jag om han som bor en bra bit bort men har börjat bli en bättre vän. Han som vi började med quizer o så småningom skrev mejl till varandra. Han som gjorde att jag tittade med glädje här inne. 

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 4 kommentarermåndag 17 juli 2017

roligare än sist

Det har blivit roligare att titta in här. Jag har fått en vän boende i Skåne.

Quizar ihop. Rolig lek. Lär oss om varandra. Hur är den här personen bakom skärmen.

Vi har börjat o skriva längre mejl till varandra. Skoja om en resa till Paris med baguette, ost o vin.

Härliga drömmar. Vem vet kanske blir drömmen sann. Inte svårt alls om man bestämmer sig.

Jag frågar mig själv ofta vad är alternativet? blir jag mer lycklig om jag stänger dörrar?

Livet har inga regler mer än en. Det måste levas på ett innehållsrik sätt. Eller bara levas.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 1 kommentarlördag 15 juli 2017

Vill leva

Vill leva gott varje dag. Varje timme. Varför inte varje minut.

Vad ska jag vänta på? Du? Nej du väljer mig just för att du ser hur mycket jag älskar mitt liv.

Hur jag fyller det med doften av hav, dammet från mina danssteg, en god bit mat och blå himmel.

Läs vidare!

skriven av Tanaztisdag 11 juli 2017

härliga sommar

En sommarhälsning till er i vår långa land.

Ledighet o möjlighet till ännu fler dejtar. Det är väl därför vi är här. Inte får att gå in i varandras sidor, läsa o bara vandra vidare.

50 plus betyder att vi har kommit till en ålder där de flesta måste/krav är bakom oss.

Läs vidare!

skriven av Tanaz - 2 kommentarertisdag 4 juli 2017

Är det konstigt att jag reagerar...

skriven av Amari8 - 3 kommentarerOm 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se