Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?

söndag 28 maj 2017

väninnor

Är guld värda. Visst vill jag ha en egen manlig vän men så länge jag är singel.

En två dagars utflykt med två damer gick hur bra som helst.

Vi upptäckte, pratade, skrattade, åt o drack gott och till slut delade vi ett rum och sov som vi hade gjort i ungdomen.

Lite snarkande och sånt men det gick hur bra som helst.

Vi pratade lite när vi drack vin om er män.

Läs vidare!

skriven av Tanazsöndag 28 maj 2017

Tango

skriven av Leofredag 26 maj 2017

Upp eller ner ? min sista blogg

skriven av Oktober7 - 4 kommentarertisdag 23 maj 2017

… om att bli äldre.

Det är något underbart att bli äldre!
Ännu är mitt ”förstånd”, jag skulle vilja säga; bättre än någonsin!
Och hälsan då?
Jag skall inte klaga - ”än lever jag!”

Likväl, i vår ålder vet man, åren är räknade!

Detta faktum berikar min tankevärld, mina känslor, mitt medvetande.
Jag njuter av varje ögonblick, varje möte med en människa, i det reala eller virtuella livet.
Numera tar jag allt med en klackspark, det kommer som det kommer, det går som det går, må det vara kärleken, hälsan, framgångarna, misslyckanden - eller livet i övrigt.

Läs vidare!

skriven av Leo - 2 kommentarerlördag 20 maj 2017

Mister du en....

 

 

Står dig tusen åter....
Läs vidare!

skriven av Amari8 - 3 kommentarerfredag 19 maj 2017

jag

skriven av Rundare - 1 kommentaronsdag 17 maj 2017

Resa


Att resa är en fantastisk upplevelse tänker jag och en förmån att få göra. Långa eller kort ger intryck som gör avtryck och något som jag tar med mig. I det lär jag mig och växer. Lär om mig själv av andra tar in och tar med mig i min ryggsäck som blir större för varje år som går. Men av någon underlig anledning så blir den hela tiden lättare att bära därför att jag vet att det som finns däri är vad som format mig till den jag är. Den personen jag är har naturligtvis en massa som borde förändras och som kan bli bättre men i stort så trivs jag med mig själv.

Läs vidare!

skriven av Rundareonsdag 17 maj 2017

när livet leker

behöva ingenting som ska göra det bättre.

hälsan, nära vänner, fungerande jobb och en fritids som motsvara ens förväntningar.

Jag var på Botaniska i Göteborg. Hela tre timmar. Det är så skönt när inget mer än hunger kan tvinga dig att avsluta ett besök.

Blommorna, fräschheten och vatten i olika former. Ljud, färger och former.

Fåglar som sjunger fantastisk.

Läs vidare!

skriven av Tanazsöndag 14 maj 2017

vilodag

En söndag så grå. I göteborg är det kallt och blåsigt.

Jag känner mig utslagen. Vill bara vila i min säng under täcket.

Igår blev melodifestivalen. Hög nivå på årets bidrag. Flera som lockade mig. Kittlade min musiksmak.

Gillade Portugals bidrag. Han sjöng ur hjärtat. Syskonkärlek i hög nivå.

Är inte det vacket med kärklek oavsett mellan vilka?

Läs vidare!

skriven av Tanazsöndag 14 maj 2017

Peng

Pengar har alltid varit det som ställt till det i min familj. Inte avsaknaden av dom utan makten dom haft över det som egentligen borde ha funnits. Istället för att fråga hur mår du så fick jag en tusenlapp eller en femhundring. Vi bodde fint med sjötomt och allt med en pappa som bildade ny familj och som inte brydde sig. Eller det kanske han gjorde på det sätt han var kapabel till. Mammas vänner som sa att jag var duktig men vad hade jag för val? Med två mindre syskon och en storasyster som aldrig var hemma så var det ju jag som fick vara mamma när mamma var dyngrak kl fem varje dag. Blir väl så om man börjar dricka vid tio på morgonen. Hon gömde flaskorna och jag letade efter dom. Hällde ut så mkt jag vågade men sa aldrig något. Talade aldrig om vad det gjorde med mig inombords. Vi vart nog trasiga allihopa av det på olika sätt även om vi har klarat oss...alla utom Erik då. Kanske är det därför jag vill ta om hand om och ordna det för alla....kanske därför jag jobbar med det jag gör eller så hade jag det bara i mig. Kanske är det därför jag söker någon som kan ta hand om mig. Så jag får vara liten och slippa det ansvar som åläggs mig. Det ansvar som är mitt och det som jag gör till mitt för att jag har behov av att ha kontroll. Alltid. För om inte jag fixar och donar vem ska då göra det? Det sitter i och jag jobbar på det men svårt är det att ändra det som sitter. Jag sa till min lillkille för en fem år sedan uttryckligen i ett sammanhang att jag älskar dig! Varför då sa han förvånat och jag tänkte att ja varför älskar man ett barn eller någon annan? Man gör det ju bara, sedan sa vi det ofta en massa ggr per dag nu mer sällan men fortfarande bekräftar vi att vi gör det. Man behöver bli bekräftad av andra annars blir man osynlig. För andra och sig själv. Så när någon man inte känner dyker upp och hjälper en i en svår situation stöttar en finns där då tar jag in den till mig gör den till min så gjorde jag med en man och hans kvinna. Känner dom inte egentligen men jag utnyttjar dom skamlöst när jag behöver och dom bara finns där. Där i sin kärlek till varandra som överlever vardagsbekymmer stora som små är dom nu beredda att ta ett steg till och slå ihop sina påsar till en säck! Och jag får äran att stå brevid och se det ske. Bröllop är något sagolikt! Nu ska jag iväg och köpa en klänning till det! Så pengar är inte att förakta men det kan inte vara det alena rådande!

Läs vidare!

skriven av Rundare - 2 kommentarerlördag 13 maj 2017

regn ute

men värme i mitt hjärta.

Trots en fullspäckad vecka och en stark vilja att stanna i sängen hela lördagen gav jag mig ut till slotsskogen  imorse kl 1o.

Väl där träffade jag lite gamla och nya bekanter. Vi skulle sjunga och meditera tillsammans.

Hittade en fin gräsplatta, satte oss i ring och medan Mikael förklarade orden, mantran och hur han hade lagt upp det för dagen, samlade jag mig och satte mig bekväm.

Det regnade på oss, var kyligt men gud vad mantran gör en varm inuti. Upprepningen blir som ordsklang i öronen och huvudet.

Läs vidare!

skriven av Tanazfredag 12 maj 2017

Om jag älskar

skriven av Oktober7 - 1 kommentartorsdag 11 maj 2017

svårt att andas

Visa veckor blir så fullspäckad att jag får svårt att hitta stunder för att kunna andas i lugn tempo.

Arbete, träffa vänner, bio, teater o Aw alltså inte en enda kväll hemma i god tid.

Klaar inte eftersom allt är självvållad.

Läs vidare!

skriven av Tanazonsdag 10 maj 2017

helt slut

Först några timmar jobb och sen handla och hem.

Ikväll skulle jag ha en andlig afton med indisk mat på menyn.

Några vänner kom och lagade mat ihop med mig.

Läs vidare!

skriven av Tanaztisdag 9 maj 2017

Liten

Jag skulle så gärna vilja ha lite glädje i mitt liv! Jag vet att man är sin egen lyckas smed men att få krypa in i en famn och känna att jag får stanna där och att du tar hand om mig om så bara det är en chimär....lycka för en stund nej det är inte för mig jag vill ha det för tider framöver....inte alltid behöva vara stark och ta om hand ...få vara liten samla energi, växa i det och åter bli stark.. tömmer man källan för länge finns det snart inget mer att ösa ur tänker jag en kall dag som denna.

Läs vidare!

skriven av Rundare - 2 kommentarertisdag 9 maj 2017

Livet leker

För det mesta eller hur? Vi i min ålder oftast har mer att göra än vi orkar med egentligen.

Något måste offras och jag vet inte med er men jag glömmer mig själv och att ta hand om mig själv.

En rogivande promenad, en dag på badet eller bara stänga allt ute och läsa färdig i min bok. Sånt gör jag på semestern men hallå fröken T ni behöver göra det oftare.

Läs vidare!

skriven av Tanazmåndag 8 maj 2017

Tjocka moln

skriven av Tanazsöndag 7 maj 2017

Saknad

skriven av Oktober7söndag 7 maj 2017

glöm aldrig

skriven av Tanazsöndag 7 maj 2017

Bröllop

Ska på bröllop om ett tag och jag är ju en sådan där som kan oroa mig för allt och inget och allt jag gör gör jag dessutom ordentligt! Hm så nu oroar jag mig för att inte hitta parkeringsplats eller att jag kör vilse eller eller eller äh det kommer att gå bra! Jag har bara ingen aning om hur man gör liksom....men det kommer att gå bra! Jag är rätt bra på att iaktta lite bakifrån sådär....låtsas att jag ser in i en film som pågår. Men jag är tuff så jag klarar det. Till och med att fickparkera om det blir nödvändigt! Hm jodå! Igår började förberedelserna ta lite mer form. Man ska ha kläder när man går på bröllop! Så funderade och tänkte jag kikar runt lite....klänning, drömmer om en klänning men har hm fula ben...hittade en som var jättefin! Framhävde mina axlar och hals som börjar få skapliga former nu och jo jag börjar tom få en midja...det skulle funka om det inte var för benen...ska fundera. Fanns i midnattsblått och vintervitt. Gillar vitt men är väl ingen höjdare på ett bröllop antar jag. Så beställa tid för att få naglar fixade och klippa mig. Båda kommer att behövas men extra roligt eftersom jag har något att göra mig fin för....att ha något att se fram emot är en härlig känsla tänker jag. Och försöker tränga undan allt som kan gå fel....:-)

Läs vidare!

skriven av Rundare - 1 kommentarlördag 6 maj 2017

God lördagsmorgon härlig folk här

Min första inlägg här. Det blir en lite presentation av hur jag är som en sökare efter dig som ska göra livet härligare.
Mitt fokus ligger på det positiva i livet. Vetskapen att du finns och vi kommer att hitta varandra bara vi tar första, andra o tom tredje steget.

Läs vidare!

skriven av Tanazfredag 5 maj 2017

När jag nästan givit upp hoppet...

 

 

Dyker plötsligt, från helt oväntat håll, en man upp...

 

Läs vidare!

skriven av Amari8 - 2 kommentareronsdag 3 maj 2017

näktergalen

skriven av Rundaremåndag 1 maj 2017

Hemma

skriven av Rundare - 1 kommentarOm 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se