Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
söndag 31 december 2017

31 december

sista blogginlägg för 2017 kommer här. Året har inneburit otaliga dejter. Trevliga möten. Närhet. Tyvärr har inget varit bestående men jag tror att ödet är förutbestämd. lämnar jag dörren öppet så kliver rätt person in till slut. jag har bara från början hade bestämt mig att inte följa en mall för vilken typ av person vill jag träffa. Som sagt öppen för olikheter. nyfiken o beredd för att bli överaskad. Var också klar över att under tiden jag är här ska jag passa på o uppleva saker om chansen ges. Gå på utflykt, dansa, prova nya matställen o vara sällskap eller få sällskap. Det har gjort att jag har träffad många vänner från MP. Har skrivit med många o tom pratat i telefon med några. Har uppskattat det o gillat personerna. Sen vore det synd om jag inte ta upp att jag har råkat på några få riktiga röttägg. Deras påverkan på mig har varit negativ. De har ljugit o spelat spel för att få mig ditt de ville. väldigt fult gjort tycker jag. Hoppas de lär sig en läxa o slutar att utnyttja andras goda hjärta. Året som gick innehåll cellgiftbehandling, tillbaka på jobbet, en härlig o lång ensam resa utomlands, 60 årsfester, knäoperation och slutar med goda besked att jag är frisk. Min tacksamhet inför ett liv i hälsans tecken och så många fantastiska människor i mitt liv är stor. Året var bra och året som kommer blir säkert bra med om mitt öde har bestämt det så. Jag har iaf bestämt att behålla mitt goda hjärta o kärleken till människor. Ni kan stå nära eller vara långt borta jag bryr mig om er. vill att ni ska uppleva lyckan o vara glad över livet. GOTT NYTT ÅR vänner önskar Tanaz


skriven av Tanaz - 482 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se