Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
tisdag 7 november 2017

ser mig som en i kär- leken

Hemma nu. Idag har jag verkligen fått smaka på många delar av mitt liv. Resa, skämma bort mig själv med inte ett men tre nya parfymer( luktar som en sockersöt gumman), hälsat på mor, skjutsat syrran, besökt VC, hälsat/ fått mat hos väninnan som äger cafet där jag bor, handlat mycket gott. Hem, duschat, packat upp, luktat på mina parfymer, äter avokado med Marabous saltmandelchoklad. Kollar på maglagning program och tänker på alla män som passerar mina veckor här. Varför känner jag att hänga ihop är en svår sak för dessa? Har tyvärr inte fått ett svar som kan förklara processen. Det känns som om de flesta ser i framtiden och alla hinder som kan komma. Det konstiga är att de gör det själva. Jag är inte inblandad alls. Ingen är intresserad av mina tankar. Min syn på saken. Den biten gör mig förbannad. Jag menar vad är de rädda för. Tror de att min åsikt kan omvända dem? Blir en kedja runt deras fötter? En plåster över deras mun? Hur kan en som inte själv tänker eller handlar så förstå dig på dessa? Nu pratar jag inte om en och två av dem. Majoritet. Är kvinnokönen inte mer värda? Är vi dumma i huvudet? Omyndiga? Är inte vi alla jämlika? Om jag inte upplever det i verkligheten så finns det knappast. Jag är bara en röst men jag behöver bara en man som behandlar mig som en vuxen/ mogen individ som är värd att höras. En vänlig kram till dig som förstå vad jag menar. Tanaz


skriven av Tanaz - 540 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se