Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
fredag 3 november 2017

Ibland en nöjesmissMissnöjet är utbrett. Miss i nöje, kanske man skulle kunna säga.
Blir inte så mycket halabaloo då inte.

Är det inte det ena, så kan man alltid hitta något annat som misshagar en.
Lätt som en plätt att hitta, för vi ser hellre fel än rätt. Och rätt som det är, mitt i en middag, kan allt falla platt som en pannkaka. Bara med några få ord, en gest, eller min. Eller redan vid anblicken av varandra.

Att veta vem man skall ta en träff IRL med, är nästan omöjligt.
Hur mycket behöver vi få veta innan om personen, för att utgången skall ha en chans till att bli lyckad. Behöver man veta ålder, familjeförhållanden, skostorlek, sovvanor, allergier, semesterplaner, uppväxtförhållanden, sjukdomshistoria, hobbys, dolda talanger, sexvanor, dryckesvanor, hygienvanor, politisk hemvist, rädslor, andlighet, bästa lästa bok, tonårssynder, favoritfärger……
Listan kan göras hur lång som helst.

Och det här med utseende är ju en mycket stor grej, vad vi än säger, för de flesta i alla fall.
Många känner sig tydligen lurade vid en träff, att den person man möter upp inte alls är som förväntat eller ser ut som man fått sig en bild av. Tror inte de vilsefört varandra egentligen, men de kanske målat upp en egen bild. Män har ju många gånger en uppfattning om att rondör är pondus. På dem… Annan sak om den sitter på en kvinna, eller har jag fel…

Vad skall vi göra… Hur skall vi lösa gåtan? Och de med krav på hårfärg, hårkvalitet, frisyr och makeup. Hur gör någon dem någonsin helt nöjda? Och krav på mäns stjärtform, kan jag ha det? Skägg, mustasch, eller inte? Dialekt? För vissa dialekter är väl inte så sköna i mina öron. Och tänder… alla ”bett” är ju inte så snygga kanske… Få personer blir det som passar in på alla önskemål.

Inte konstigt att så många får nöja sig med sig själv som sällskap.
Då är det ju tur om man tycker att man själv är felfri. För hur skulle man annars orka leva i sitt sällskap…

/ Hälsningar från Miss Nöje! <3


skriven av Amari8 - 478 läsare

omdöme i genomsnitt 4.2/5 (5 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se