Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
tisdag 5 september 2017

Som alltid ...

.. en dag som alla andra

... eller är det nu som det kommer att ske!?

Du gnuggar sömnen ur ögonen. Sträcker på dej .. känner efter att du är beredd på en ny dag .. eller fortsätter du där du avslutade gårdagen .. funderande på både det ena och det andra. Du slänger benen över sängkanten och som alltid väntar dina slitna tofflor på trötta fötter med lite styrfart i. Morgonrocken hänger som alltid på samma plats där du lämnande den kvällen innan. På väg till köket slår du som alltid på tvn för att få lite sällskap. Din frukost består som alltid av 2 kokta ägg och några koppar kaffe.Tuppjucken stirrar på dej du stirrar tillbaka .. påminner dej lite om din senaste dejt. Blev inte vad du hoppats så du fick som alltid ta dej tillbaka till ditt "som alltid" land.
Du tar kniven och som alltid hugger du av toppen för att komma åt innehållet. Jag undrar för mej själv hur komma innanför skalet på någon som du inte känner och nyss har träffat för första gången.
Kaffet är som alltid starkt och gott. Äggen är som alltid perfekt kokta .. inte lösa och inte hårda. Du sköljer som alltid ner ditt ägg med kaffe....ooopppsss .. nu händer något som aldrig hänt förut .. du sätter i halsen .. hostar, storknar ,får tårar i ögonen och kipar lite efter andan. Du återhämtar dej .. börjar funderar .. ville äggen säja mej någonting. Näe det är ju inte möjligt.

Som ägget i äggkoppen vill jag säja .. låt aldrig "alltid som" styra din dag och bli din livscykel.
Nu blev det rörigt .. lite som en omelett.

Take care
BB

 


Besök min profil på 50plusmatch.se

skriven av BempaBen - 580 läsare

omdöme i genomsnitt 2/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se