Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
torsdag 7 september 2017

bara en vecka sedan

För en vecka sidan, torsdag den 31:e augusti småregnade det hela dagen o Göteborg. Kallt var det med. Jag var förkyld redan då och hade stannat hemma hela veckan. Började må bättre. Deltog i mina två möten den dagen. Bestämde mig för att återgå till jobbet dagen därpå. Skulle hämta en holländsk student som ska bo hos mig en tid. Höjdpunkten var att träffa honom. Vi hade pratat långa stunder. Verkade som om alla kort hade lagts på bordet. Vänskap var grundstenen och vi hoppades på en klick( attraktion) med. En skål, äta indisk och sen bussen hem. Vinkade hejdå. Visst skulle vi ses igen och skratta. Prata i mun på varandra. Torsdag blev fredag. Allt utmärk. Inget överdriven samhörighet men en touch av god vänskap. Vi stimulerade varandras tankar kan vi säga. Sen dog allt. Bums. Jag plattades med asfalten. Fick några plåster. Tyckte själv att jag började bli hel men just idag och bara idag går inte att inte bli ledsen. Jag låter mig själv att vara ledsen. Ligga under filt och äta Oreos med mjölk.


skriven av Tanaz - 560 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se