Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
lördag 5 augusti 2017

slutet

Godafton. Första lördagen i augusti. Semesterns sista lördag. Huset ser som bombnedslag och behöver göras o ordning. Handla och fylla kylskåpet. Besöka mor på hemmet. Bara vara. En spontan träff vore härlig. En sa imorse mycket snack och lite annat. Jag undrade vem hänger det på. Jag skälv är otrolig spontan och handlande. Gör hellre än drömma om. Vi får se hur dagen blir. I veckan är några nya träffar bokade. Jätte roligt att det äntligen händer. Alltså Stockholm möter Gbg. Halmstad möter gbg. Härligt härligt. Ansikten och en fysisk person till allt som man har skrivit. Som sagt jag gör saker och inte bara pratar om det. För ett år sedan en dag som denna fick de köra in mig till operations rummet igen. Inre blödning efter gårdagens operationen. Jag rasade totalt psykisk. Hos mig finns ingen lagom tillstånd. Antingen mår jag gott eller skit. Då mådde jag riktigt dåligt. Långt arbete men nu har jag mått bra långe. Livet är lika härlig och jag tacksam för det. Har inte tid att slösa på bagateller och skojare. Är inte du den du har sagt så blir ett spark i baken fort. Jag sparkar mig själv ofta i baken bara för att inte glömma vara sann mot mig själv. Slutar här. Kram till er som inte är reserverad mot fysisk närhet. Blir du skrämd av en kram eller en hand på armen då kan du inte påstå att du gillat mycket närhet som står i 95% av presentationer av den motsatta könet. Säger bara det. Själv älskar jag famnar vänliga/ älskarens/ medmännisk


skriven av Tanaz - 615 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se