Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
söndag 13 augusti 2017

mina sista andetag

Hej vänner. Har haft så många tankar o känslor i mig den här helgen. Blir mer o mer medveten om att det spelar ingen roll hur väl en dejt är. Prat, skratt, många punkter i personligheter som verkar stämma, klick tom men det blir inte good enough. Vad vill vi egentligen? Är tröttare än någonsin för att ge den här en chans till. Tror inte på det här längre dessväre. Börjar mentalt förbreddar mig för ett singel liv i fortsättningen. Hur mycket jag än ha satsat på att hitta en partner sista året har inte det löst sig. Mitt motto innan ha varit" vad är alternativet? alltså vart ska man annars träffa någon?" men nu ser jag ett alternativ till. Acceptans. Ändra det du kan o acceptera det du inte kan ändra. Jag trodde på att bara jag visar mig ska det löser sig. Hur svårt kan det vara? Men nu vet jag att det duger inte med bara vara en god match, en fin kvinna, har härtat på rätt ställe och inte ha några krav. Det krävs mod. Jag har visat mycket mod. Har visat mina åsikter och känslor offentligt, har många bilder som är nya, har en utlämnande presentation och svarar på alla brev. Går på dejt och visar mig. Är alltid ärlig med mina avsikter och känslor. Men det räcker inte i det samhälle jag lever i. Sorgligt för min del som älskar tvåsamheten men som sagt visa saker är utanför mina händer. En mega stor till oss alla här inte som möter svårigheterna dagligen. Jag förstår varför så många har djur. Tanaz


skriven av Tanaz - 707 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se