Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
torsdag 3 augusti 2017

livet återvände

Hej på er. De av oss som kan leva livet som vi vill bör vara tacksamma. Jag är det. Förra året precis vid den här tiden fanns en Mpare i mitt liv. Han körde mig till sjukhuset. Jag anmälde in mig för operationen dag därpå. Minnen från tiden som cancersjuk bringer tårar. Vilket år det blev. Helt otippad. Min gode vän försvann första september. Han drog sig bort i total tystnad. Utan förklaring kan jag bara gissa att han inte var man nog för uppgiften. Dessvärre fick jag höra för två veckor sedan att han själv blev opererad i huvudet för tumör. Han har folk i närheten o behövde inte min närvaro. Jag hade gärna gett tillbaka lite av det stöd jag fick. Tack mannen du kommer alltid vara en del av min historia. Idag är jag singel men frisk. Älskar livet ännu mer. Delar av min tid och öron för de ensamma som jag vet finns. Såna som inte har någon att prata med trots barn och övriga släkter. Ha vuxna vänner i Sverige är en ganska ovanlig sak. Det vet jag eftersom folk har svårt att förklara min närvaro i sina liv. Hur kan en utländsk kvinna vara min vän i synnerhet om jag är man. För mig är vänner bara vänner. Såna som berikar mitt liv genom sitt liv. tom en ensam vän som behöver prata av sig lär mig något. Sätter igång mina egna processer. Idag vill jag famna livet och en engång säga vänta inte för länge med att leva det liv du vill. Famna mig o de andra om du saknar famnar. Tanaz


skriven av Tanaz - 656 läsare

omdöme i genomsnitt 4/5 (3 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se