Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
måndag 7 augusti 2017

beslut

Godmorgon. Arbetshösten börjar för många av oss idag. Nästan inga ledigheter fram till jul. en dålig o kallt sommar bakom oss. Vi återväner inte riktigt uppfylld av energi som kommer från solen. värmen. Bad. Jag själv har en höst framför mig med många punkter och beslut. Ett beslut kom imorse. Jag klipper bandet med några här o där som har velat en hel del men kommer inte till skott. Jag vet hur god och trevlig person jag är, är också en kvinna med"det" men något verkar fattas ändå. Vet inte riktigt vad men har kommit till slutsatsen att det som fattas finns inte hos mig, det finns hos de som vill ha mig kvar men bara till vis del och när det passar. Snacka går. Räcker inte. Bör komma ner på jorden och fatta att tidsfördriv är inget för mig. Ger bara ångest. Skapar en obesvarad"varför" helt i onödan. Jag har nog sålt mig för snabbt och för billigt. Ingen annans fel bara ett fel val av mig själv. Nu är det slut med det. Det känns bra redan. Stannar kvar i den här känslan. Ger er kramar. tanaz


skriven av Tanaz - 650 läsare

omdöme i genomsnitt 0/5 (0 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se