Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
onsdag 17 maj 2017

Resa


Att resa är en fantastisk upplevelse tänker jag och en förmån att få göra. Långa eller kort ger intryck som gör avtryck och något som jag tar med mig. I det lär jag mig och växer. Lär om mig själv av andra tar in och tar med mig i min ryggsäck som blir större för varje år som går. Men av någon underlig anledning så blir den hela tiden lättare att bära därför att jag vet att det som finns däri är vad som format mig till den jag är. Den personen jag är har naturligtvis en massa som borde förändras och som kan bli bättre men i stort så trivs jag med mig själv.


skriven av Rundare - 621 läsare

omdöme i genomsnitt 1.5/5 (2 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se