Hem
Dating för aktiva 50-plussare
Hem Facts & figures Medlemsberättelser Hur fungerar det?
fredag 19 maj 2017

jag


Jag bryr mig....jag bryr mig om......jag tänker och känner och du berör mig....måhända att jag inte tycker om alla men det betyder inte att jag in...te bryr mig....vissa gör mig irriterad och jag vet, är högst irriterande själv......jag är en modell som inte är så vanlig så där som det står i affären vi upphör med denna produkt så därför säljer vi den billigt.....hm men jag är gratis gratis men mycket dyrbar och du kommer inte att få mig...du får låna mig för stunden.....men jag är bara för dig....men innerst inne är jag mig själv närmast.....dit kommer ingen...ibland undrar jag om jag själv varit där....

 


skriven av Rundare - 608 läsare

omdöme i genomsnitt 5/5 (3 Röster)

För att kunna kommentera bloggen måste du vara medlem på 50plusmatch.se!
Skriv in dig gratis!<< Startsida

Om 50plusmatch - Sekretesspolicy - Villkor - Vanliga frågor - Kontakt

Mobila sidan
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.se