• image description
    Alla profiler kontrolleras för hand
  • image description
    382.466 skickade meddelanden i år
  • image description
    Dejta på surfplattan och mobilen också
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Hitta din partner på 50plusmatch.se

Många föregick dig och hittade en vän för livet på 50plusmatch.se

En kvinnas berättelse, 58

“Som jag skrev tidigare tyckte jag det var enbart positivt och fick kontakt med ett par trevliga män.“

Läs hela artikeln

En mans berättelse, 63 år

“Jag vill att ni avslutar mitt medlemskap. Vill också tacka er för att jag träffat en underbar kvinna genom att vara medlem hos er.

Naturligtvis får du använda min kommentar. Otroligt efter bara en vecka. Tackar tackar.“

Läs hela artikeln

En kvinnas berättelse, 54

“I februari skrev jag in mig och redan efter två veckor fann jag min nya kärlek på denna hemsidan. Var lite avvaktande och skrev inte ut mig med en gång.

Men nu är det övertydligt: Dags att skriva ut sig!

Leve internet och datingsidorna!“

Läs hela artikeln

En kvinnas berättelse, 57

“Hej! Trodde väl aldrig det var möjligt att hitta någon på det här sättet, men det har jag gjort. Jag sökte och fann, kan man säga.

Vill härmed säga upp mitt medlemskap här på 50 plus.“

Läs hela artikeln

Tusentals medlemmar är inskrivna på 50plusmatch.se

... och söker en partner!


Bloggar

Medlemsbloggar på 50plusmatch

Tänk på vad du ger din kvinna...

 

 

Läs mer

mina sista andetag

Hej vänner. Har haft så många tankar o känslor i mig den här helgen. Blir mer o mer medveten om att det spelar ingen roll hur väl en dejt är. Prat, skratt, många punkter i personligheter som verkar stämma, klick tom men det blir inte good enough. Vad vill vi egentligen? Är tröttare än någonsin för att ge den här en chans till. Tror inte på det här längre dessväre. Börjar mentalt förbreddar mig för ett singel liv i fortsättningen. Hur mycket jag än ha satsat på att hitta en partner sista året har inte det löst sig. Mitt motto innan ha varit" vad är alternativet? alltså vart ska man annars träffa någon?"

Läs mer

beslut

Godmorgon. Arbetshösten börjar för många av oss idag. Nästan inga ledigheter fram till jul. en dålig o kallt sommar bakom oss. Vi återväner inte riktigt uppfylld av energi som kommer från solen. värmen. Bad. Jag själv har en höst framför mig med många punkter och beslut.

Läs mer

slutet

Godafton. Första lördagen i augusti. Semesterns sista lördag. Huset ser som bombnedslag och behöver göras o ordning. Handla och fylla kylskåpet. Besöka mor på hemmet. Bara vara. En spontan träff vore härlig. En sa imorse mycket snack och lite annat. Jag undrade vem hänger det på. Jag skälv är otrolig spontan och handlande. Gör hellre än drömma om. Vi får se hur dagen blir. I veckan är några nya träffar bokade. Jätte roligt att det äntligen händer. Alltså Stockholm möter Gbg. Halmstad möter gbg. Härligt härligt. Ansikten och en fysisk person till allt som man har skrivit.

Läs mer